Visgraatvloer Grave.

Weer is een schitterend project vast gelegd door middel van foto’s. Een mooie visgraatvloer met een natuurlijke uitstraling. De vloer is goed opgeleverd door onze vloerenleggers. De vloer is geplaatst in Grave, een stad in de provincie Noord-Brabant. De visgraat vloer bevat meerdere specials. Denk hierbij aan een kleurolie, een bies en ga zo maar door! De bijgaande foto’s geven een schitterend eindresultaat weer, waar de klant enorm tevreden mee is!

De bewerkingen van een visgraat vloer.

De visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen heeft nogal een aantal speciale bewerkingen. Zoals je ziet heeft de vloer een naturelle kleur. Maar toch is de vloer afgewerkt met een afwerkolie. De afwerkolie over de vloer is natuurlijk zeer belangrijk. De olie zorgt er namelijk voor dat de vloer een beschermlaag en een kleur krijgt. Ook beschikt de vloer over een enkele band en over een enkele, zwarte bies. Allemaal speciale bewerkingen wat er voor zorgt dat de vloer een unieke uitstraling krijgt.

Het leggen van de visgraatvloer!

De visgraat vloer moet natuurlijk geplaatst worden. Dit is geen eenvoudige taak. De visgraat vloer moet vast verlijmd en gespijkerd worden aan de ondervloer. De ondervloer verschilt per woning of ruimte. Welke ondervloer wij moeten gebruiken over de originele vloer, leggen onze vloerenleggers vast. Zij komen kijken welke ondergrond er is en welke ondervloer er daar over heen geplaatst kan worden. Als dat vastgesteld is en de vloer uitgezocht is, kunnen de leggers bij u komen leggen. De vloer wordt dan geplaatst en als laatste geolied. De vloer moet daarna 12 uur drogen en is daarna beloopbaar. De klant van de visgraatvloer van de bijgaande foto’s is enorm tevreden met het resultaat en daar doen wij het voor!

Heeft u ook interesse in zo’n schitterende visgraatvloer? Twijfel geen moment en bezoek onze showroom! Onze gespecialiseerde verkopers staan voor u klaar!

Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave

Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave

Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave

Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave Visgraatvloer Grave

Visgraatvloer Grave

Visgraatvloer Grave.