Visgraat vloer met band en bies.

Een visgraat vloer met band en bies kun je in veel verschillende manieren laten leggen. Er zijn veel extra specials die je kunt toevoegen aan de visgraat vloer. Een van de meest gebruikte specials zijn een extra band en een bies rondom de vloer heen. Dit zorgt voor een verzorgde afwerking. Ook is de afwerking anders dan dat de standaard is, de standaard loopt gewoon door tot de muur. Dus als u iets anders wilt dan de standaard kunt u kiezen voor een schitterende afwerking van de vloer  met een band en bies, en deze kunt verder uitbreidden met eventueel

Voordelen visgraatvloer met band en bies.

Wat zijn nou de voordelen van een visgraat vloer met een enkele band en bies? De vloer is namelijk rondom de vloer afgewerkt met een enkele band. Een enkele band is een houten rand wat tussen het visgraatmotief en de muur loopt. Tussen de band en de visgraat vloer zit een zwart randje, dat heet een bies. De bies bestaat uit een dun houten randje van Wenge-hout. Een bies wordt meestal gebruikt om de vormen van de kamer goed uit te laten komen. Ook komen de patronen beter naar voren in verschillende kamers.

Een bies wordt wel bij meerdere soorten vloeren gebruikt, denk daarbij aan een pvc vloer. Alleen bij bijvoorbeeld een pvc vloer zal er een bies langs elke lengte van de plank lopen. Dat is een groot verschil als je het vergelijkt met een bies van een visgraat vloer. Bij een visgraatvloer loopt de bies, net zoals de band, rondom de vloer heen.

Eindresultaat.

Er worden veel visgraat vloeren geplaatst. Er zijn dan ook veel visgraat vloeren die er voor gekozen hebben om een enkele band en een bies te  laten plaatsen. Allemaal prachtige resultaten en zeer tevreden klanten. Bent u benieuwd naar deze eindresultaten? Kijk dan bij onze opgeleverde projecten! Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op, onze deskundige adviseurs helpen u graag, en uiteraard komen wij altijd gratis en vrijblijvend bij u thuis inmeten.

visgraat vloer met band en bies visgraatvloer met band en bies visgraatvloer met band en bies

Visgraat vloer met band en bies.