Landelijke visgraatvloer Amsterdam

Deze visgraatvloer heeft een vergrijsde afwerking en past perfect bij een landelijke inrichting of een woning met een boereninrichting. Het visgraatpatroon geeft elk interieur een luxe uitstraling. Een houten vloer koop je voor het leven, dus deze klant gaat nog heel lang genieten van zijn nieuwe vloer. Ook deze vloer hebben wij samengesteld in onze eigen fabriek. De klant heeft hierdoor ruime keuze in opties, kleuren en behandelingen. De landelijke visgraatvloer hebben we uiteraard geleverd en gelegd in Amsterdam. De klant is bij ons in de fabriek geweest om alle wensen door te geven. Vervolgens zijn wij aan het werk gegaan en een korte tijd later konden we dit juweeltje van een vloer leveren!

Showroom visgraatvloeren

In de showroom van onze fabriek kun je jouw nieuwe visgraatvloer geheel naar wens samenstellen. Ook als je van ver komt, kom je niet voor niks. Er staat namelijk gratis koffie en thee voor je klaar. Ook kun je een lekker vers belegd broodje krijgen of onze soep van de dag. Zin in zoetigheid? Neem een glaasje fris of een lekkere koek. Allemaal gratis en voor niks. Als dank dat je het hele eind naar onze fabriek toe bent gekomen! Onder het genot van het hapje en drankje kun je jouw nieuwe vloer samenstellen. Onze verkoopmedewerkers helpen je hier graag bij. Zij weten als geen ander wat er allemaal mogelijk is, dus vraag hen gerust het hemd van het lijf. Samen met de verkopers ga je jouw ultieme droomvloer samenstellen. Schroom niet om al je wensen door te geven, niks is te gek voor Bebo Vloeren in Vriezenveen!

Details visgraatvloer

Bekijk hieronder de details van de visgraatvloer. Op de foto’s zie je een eiken visgraat lamelparket vloer. Deze vloer heeft een multiplex onderlaag met een eiken toplaag. De planken zijn kruislings gelijmd (vandaar lamelparket) en beschikken over een veer- en groefverbinding. Dankzij deze verbinding is de vloer vrij eenvoudig te leggen. De planken worden verlijmd aan de ondergrond. De sortering is noestarm, wat betekent dat er weinig noesten en kwasten zijn in het hout. Dit geeft een rustig vloerbeeld. Als er meer noesten en kwasten in het hout zitten, noemen we deze uitstraling ook wel rustiek. De afmetingen zijn 11+3 x 125+625 mm. De kleurolie is Alaska White 10.

Dan de details van de landelijke visgraat vloer. Zo is de vloer een eiken lamelvisgraat vloer met een multiplex onderlaag en een eiken toplaag. De planken zijn lamellen en beschikken over een veer- en groefverbinding. Door de veer- en groefverbinding is de vloer gemakkelijk te leggen. De vloer wordt volledig verlijmd aan de originele ondergrond. De sortering van het hout is: Noest arm. En dat houdt in dat er vrijwel geen noesten in het hout zitten. De lamellen hebben een afmeting van: 11+ 3 x 125 + 625 mm en zijn af geolied in de kleur: Alaska white 10. Er is ook een hygrometer geplaatst in de vloer, zodat de luchtvochtigheid goed in de gaten gehouden kan worden. Dit is namelijk belangrijk voor een houten vloer. Hout leeft en heeft een optimale luchtvochtigheid nodig voor een lange levensduur.

Ben je ook op zoek naar een landelijke visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Landelijke visgraat vloer Amsterdam Landelijke visgraat vloer Amsterdam Landelijke visgraat vloer Amsterdam

Landelijke visgraat vloer Amsterdam Landelijke visgraat vloer Amsterdam Landelijke visgraat vloer Amsterdam