Wat is Visgraat Lamelparket?

Bij visgraat lamelparket hebben we het over een duo plank met een massief eiken toplaag en een berken onderlaag, rondom zit een veer en groef en deze kunnen in elkaar geschoven worden. De toplaag is van Europees eiken voor zien van het FSC-keurmerk (het FSC-keur merk is een initiatief wat zich bezig met het verantwoord beheer en kappen van bossen).

De toplaag van eiken

Zoals hierboven aangegeven is de toplaag van massief eiken. De massief eiken toplaag is afkomstig uit de fijnste sortering eiken van de stam, alleen het beste hout word gebruikt om het eindresultaat tot het hoogte niveau te brengen.

Wij leveren verschillende dikten in toplagen, zo hebben wij toplagen voor project matige kwaliteit en toplagen voor huishoudelijke kwaliteit.

Berken onderlaag

De onderlaag is opgebouwd uit verschillende lagen hout, deze lagen hout zijn horizontaal en diagonaal over elkaar gelegd om het werken van de lamelparket vloer tot het minimale te beperken. Ook heeft de berken onderlaag een hoge isolatie waarde, dit is uitermate geschikt voor oude woningen die minder goed of slecht geïsoleerd zijn.

Visgraat lamelparket

Visgraat lamelparket en vloerverwarming

Visgraat lamelparket is uitermate geschikt voor vloerverwarming, door de hoge isolatie waarde duurt het iets langer voordat de warmte door de vloer komt, echter als de vloer eenmaal op temperatuur is houd deze de warmte langer vast.

Gebruik altijd een goede luchtbevochtiger, Fidbox  en hygrometer! Gebruikt u deze producten op de juiste wijze, gegarandeerd dat uw vloer nooit zal werken en wel 150 jaar mee kan.

Verschillende sorteringen visgraat

Hieronder vind ziet u vier afbeeldingen met verschillende sorteringen visgraat vloeren, uiteraard zijn de sorteringen in onze groothandel te bekijken. U kunt de sorteringen in elke gewenste kleur laten oliën en natuurlijk kunt u de behandeling ook altijd verder uitbreiden met verouderen en of roken. In onze groothandel kunt u oneindig veel kleuren opties bekijken, zit uw kleur er niet tussen dan maken wij ter plekke de juiste kleur voor u!

Visgraat lamelparket rustiek Visgraat lamelparket rustiek

Visgraat lamelparket 1 Bis Visgraat lamelparket Prime

Visgraat lamelparket.