Verouderde visgraatvloer.

Een visgraatvloer kun je in vele soorten en maten krijgen. De vele bewerkingen wat mogelijk zijn, maakt een keuze maken moeilijk. Welke bewerkingen past nou bij u en uw ruimte?? Het verouderen van een visgraatvloer is momenteel erg modern! Steeds vaker wordt er voor gekozen om de visgraatvloer te laten verouderen. Wat houdt dat dan precies in? Een verouderde visgraatvloer is een visgraatvloer waarvan het hout speciaal bewerkt is zodat het lijkt alsof het hout al erg oud is! Maar hoe wordt zo’n vloer behandeld?

Hoe wordt een visgraatvloer verouderd?

Een verouderde visgraat vloer is natuurlijk al bewerkt. Maar hoe wordt de vloer behandeld? De visgraatvloer bestaat uit allemaal kleine tapis eiken plankjes. De plankjes worden in een trommel gelegd met steentjes, spijkers en gruis. Die trommel gaat uiteindelijk draaien wat ervoor zorgt dat de plank bewerkt wordt door de steentjes., spijkers en gruis. Er worden dan krasjes en deukjes gecreëerd. Hierdoor krijgen de tapis eiken plankjes een doorleefde uitstraling. Als alle planken behandeld zijn, kan de vloer geplaatst worden. Als de vloer geplaatst is, moet de vloer alleen af geolied worden voor een kleurtint en een beschermlaag. Als de olie gedroogd is, is de vloer klaar en mag er overheen gelopen worden!

Voordelen verouderde visgraat vloer.

Wat zijn de voordelen van een verouderde visgraat vloer? De vloer krijgt een doorleefde uitstraling, dat zorgt ervoor dat de vloer uitstraling heeft. Ook kun je de spijkergaten goed zien. De vloer wordt namelijk verlijmt en vast gespijkerd. Die spijkertjes zorgen natuurlijk voor spijkergaten en door het verouderen van het hout kunt u de spijkergaten goed weerzien. Dat zorgt natuurlijk voor een traditioneel effect.

Bent u ook geïnteresseerd in een verouderde visgraat vloer? Neem contact op en kom nu naar Bebo Vloeren en zoek de visgraatvloer uit die bij u past! Onze verkopers kunnen niet wachten om u te helpen!

Verouderde visgraatvloer Verouderde visgraatvloer Verouderde visgraatvloer

Verouderde visgraatvloer Verouderde Visgraatvloer Verouderde Visgraatvloer

Verouderde visgraatvloer Verouderde visgraatvloer Verouderde visgraatvloer

Verouderde visgraatvloer.