Gerookte visgraatvloer.

Een visgraatvloer bestaat uit hout. Hout is een natuurproduct en kan dus op vele manieren bewerkt worden. Een optie is om de visgraatvloer te roken! Roken is een manier om het hout zo te bewerken dat het hout een diepere kleur gaat krijgen. Ook zorgt het roken ervoor dat de kleurnuances extreem mooi worden. De vloer laten roken heeft veel voordelen. Zo kunt u er voor kiezen om de vloer 1 keer te laten roken (enkel roken), ook kunt u ervoor kiezen om de vloer 2 keer te roken (dubbel roken) of nog vaker. Een gerookte visgraatvloer heeft veel mogelijk heden. U kunt uw voorkeur aangeven en wij verwerken uw wensen!

Hoe wordt een visgraatvloer gerookt?

Een gerookte visgraatvloer heeft natuurlijk al behoorlijk wat bewerkingen gehad voor dat de vloer geplaatst wordt. De visgraatvloer bestaat uit allemaal tapis eiken planken. De planken worden allemaal behandeld. De tapis eiken planken worden in een container geplaatst en in die container wordt ook een pot rookolie gezet. De rookolie zorgt ervoor dat er een reactie ontstaat met het looizuur. Die reactie zorgt ervoor dat het hout een veel diepere kleur krijgt. Ook zorgt de reactie ervoor dat de kleuren veel beter uitkomen. Ook geeft het roken een grijze tint weer. Zowel een eiken visgraat tapis vloer als een eiken visgraat lamel vloer kunnen allebei gerookt worden.

Voordelen gerookte visgraatvloer.

De uitstraling van het hout veranderd enorm. Het hout krijgt een authentieke en verouderde uitstraling. Het hout wordt door het roken ook sterker. Ook beschadigt de vloer niet snel, mocht de vloer wel beschadigen dan zie je de beschadigingen haast niet. En wat ook een voordeel is, is dat de vloer een intense kleur krijgt!

Heeft u ook interesse in een gerookte visgraatvloer? Neem contact met ons op en kom dan langs onze showroom en laat u informeren. Onze gespecialiseerde verkopers kunnen niet wachten om u te helpen! Zij kunnen samen met u een schitterende visgraatvloer uit zoeken voor natuurlijk de laagste prijs!

Hieronder vind u enkele afbeeldingen van gerookte vloeren.

Gerookte visgraatvloer Gerookte visgraatvloer Gerookte visgraatvloer

Gerookte visgraatvloer Gerookte visgraatvloer Gerookte visgraatvloer

Gerookte visgraatvloer Gerookte visgraatvloer Gerookte visgraatvloer

Gerookte visgraatvloer.