Visgraat vloer Vleuten

Woont u in Vleuten en bent u op zoek naar een visgraat vloer? Geen probleem! Wij leveren en leggen visgraatvloeren door heel Nederland. De onderstaande foto’s zijn ook van een klant uit Vleuten. Op de eerste foto’s is te zien dat er gebruik is gemaakt van een mozaïek ondervloer, heeft een klant vloerverwarming dan gebruiken wij altijd een mozaïek ondervloer omdat dit de rek en de krimp tegen gaat. Ook plaatsen wij altijd een Fidbox in de vloer om de vloerverwarming en de vloer in de gaten te houden.

interieur visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer

visgraatvloer interieur visgraatvloer visgraat vloer

Ondervloer mozaiek Visgraat vloer leggen visgraat vloer leggen

Legwerk Visgraatvloer Legwerk visgraat vloer Visgraatvloer leggen

Visgraat vloer zelf leggen

Denkt u er over om de visgraat vloer zelf te leggen?  Dan kunnen wij u hierover advies geven, houd u er echter wel rekening mee dat het wel een zeer precisie werkje is want onze vakkundige parketteurs zijn met een vloer van ongeveer 40 m2 al 4 volle dagen druk met leggen. Ga je een visgraatvloer leggen dan moet je rekening houden met de ondergrond, aan de hand hiervan zoek je de ondervloer voor de visgraat vloer uit. Vervolgens moeten er in de midden van de ruimte een aantal planken uitgelegd worden om de basis te bepalen, kiest u ervoor om een band en bies langs de zijkant van de vloer te plaatsen dan moet dit ook uitgezaagd worden. Ligt de vloer er helemaal in, dan word deze geschuurd, dichtgezet, gepolijst en afgewerkt met een kleurolie en afwerk olie.

Visgraatvloer op mozaiek ondervloer leggen Legwerk visgraat vloer visgraatvloer

Visgraat vloer Visgraat vloer randafwerking Overgang visgraatvloer

Visgraat vloer laten leggen

Kiest u ervoor om de visgraatvloer door ons te laten leggen dan bent u ervan verzekerd dat uw vloer prachtig in de woning komt te liggen. Voordat de vloer gelegd word komt de parketteur nog even bij u thuis om alles te bekijken en op te meten, heeft u dan nog vragen dan kan hij u advies geven. Ook krijgt u natuurlijk volledige garantie op uw vloer, mocht er in de toekomst iets met uw vloer gebeuren dan komen ze binnen enkele dagen bij u op locatie.

Randafwerking Visgraatvloer oliën visgraatvloer visgraatvloer

Visgraatvloer Visgraatvloer eiken Visgraatvloer Eiken

En hoe leuk is het dat we foto’s hebben ontvangen van een tevreden klant

visgraat vleuten visgraat vleuten

visgraat vleuten visgraat vleuten

Specificaties visgraatvloer:

-sortering: 1 bis

-ondervloer: mozakiek

-afwerkolie: royel pure en naturel

-special: fidbox (wilt u weten wat een fidbox is? klik hier)

Wist u dat wij ook een zeer uitgebreide collectie eigentijdse meubelen hebben? KLIK HIER!

landelijke meubelen