Verouderde visgraatvloer Gilze.

Deze schitterende verouderde visgraat vloer is geplaatst in Gilze. Onze professionele parketteurs zijn afgereisd naar Gilze en hebben hier weer vakmanschap laten zien. Deze eiken verouderde visgraatvloer is geplaatst in het visgraatpatroon. De klanten uit Gilze zijn naar onze groothandel toegekomen om onze collectie te bekijken. Uiteindelijk is er, onder begeleiding van een visgraatspecialist, een keuze gemaakt. En wat een prachtig eindresultaat! Bent u ook benieuwd naar onze visgraat collectie? Kom dan naar onze groothandel!

Visgraatvloer.

De vloer in uw woning moet uiteraard na wens zijn. Deze schitterende verouderde visgraatvloer is zeker een eyecatcher voor in uw woning. In onze groothandel hebben wij een groot assortiment in visgraatvloeren. Wij kunnen alles aanleveren en kunnen alles op maat maken.  Als u de vloer op de bijgaande afbeeldingen bekijken, ziet u dat de vloer verschillende specialiteiten heeft. Zo heeft de vloer behoorlijk wat noesten en bewerkingen, beschikt de vloer over een band en een bies en is de vloer verouderd. Dat zijn erg veel pluspunten voor 1 vloer. De band en bies van de vloer zorgen voor een strakke en nette afwerking van de vloer. Ook zorgt de band en de bies van de vloer voor een landelijke sfeer in uw ruimte.

Afwerking visgraatvloer.

Elke vloer heeft een afwerking nodig. De afwerking van de vloer zorgt ervoor dat de vloer ‘klaar voor gebruik’ is. Bij deze verouderde visgraatvloer is de afwerking een olie. De olie die gebruikt wordt is een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt ervoor dat de vloer de gewenste kleur krijgt en een gehele beschermlaag krijgt. Hierdoor is de vloer de gewenste kleur zoals u hem in de showroom samenstelt. Ook heeft de vloer na het oliën een sterke beschermlaag. Zo is de vloer helemaal beschermd tegen vlekken, vuil en beschadigingen.

Wilt u ook graag een verouderde visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer

www.visgraatvloer.com