Tapis eiken visgraatvloer Amsterdam

Deze tapis eiken visgraatvloer is geplaatst in Amsterdam. Een unieke, traditionele visgraatvloer zie je in deze tijd steeds minder. Daardoor is dit eigenlijk wel uniek en tijdloos tegelijk. Het mooie aan een tapis eiken visgraatvloer is dat de vloer op traditionele wijze is gelegd. Dit houdt in dat de vloer volledig is verlijmd en verspijkerd. Doordat dit steeds minder voorkomt, is het natuurlijk schitterend om te zien dat mensen hier nog steeds voor kiezen. Ben je benieuwd naar deze tapis eikenvisgraat vloer? Lees dan verder!

Eiken visgraatvloer

Een tapis eiken visgraatvloer heeft vele specialiteiten, één van deze specialiteiten is het houtsoort. Deze tapis eiken visgraat vloer bestaat 100% uit eikenhout. Dit hout is afkomstig uit Frankrijk en is dus Europees hout. Het hout uit Frankrijk is een van de hardste houtsoorten die er bestaat en dat is natuurlijk gunstig! De perfecte houtsoort om de vloer van te maken. Zo is de vloer ijzersterk en kun je jaren genieten van de vloer. Deze tapis eiken visgraatvloer heeft nog meerdere specialiteiten! Zo heeft deze vloer een enkele band die helemaal rond om de vloer heen loopt. Hierdoor beschikt de vloer over iets unieks en heeft de vloer een strakke afwerking!

Visgraat vloer?

Wanneer is jouw tapis eiken visgraatvloer klaar? Dat is een goede vraag! Het leggen van de vloer gaat als volgt: eerst wordt de ondervloer over de originele vloer geplaatst. Zodra de ondervloer ligt, kan het tapis over de ondervloer heen worden verlijmd en verspijkerd. Als de hele vloer is geplaatst, kan de vloer afgewerkt worden. Dit wordt gedaan met een twee-componenten olie. Deze olie zorgt voor een beschermlaag en de gewenste kleurtint. Deze olie moet 72 uur drogen. Zodra het allemaal goed gedroogd is, kan er gebruik gemaakt worden van de tapis eiken visgraatvloer!

Wil je ook graag een tapis eiken visgraat vloer? klik hier of bezoek onze groothandel.

visgraatvloer eiken visgraatvloer eiken visgraat vloer

houten vloer Goedkope visgraat vloeren goedkope vloeren

houten visgraatvloer Houten vloer amsterdam houten vloeren

landelijke visgraatvloer eiken houten vloer amsterdam eiken visgraatvloer amsterdam

Eiken visgraatvloer eiken vloer goedkoop vloertje

goedkope eiken visgraatvloer Goedkope eiken vloer goedkope eiken vloeren

goedkope houten vloer Goedkope visgraat vloeren visgraatvloer amsterdam

visgraatvloer amsterdam