Goedkope eiken visgraatvloer.

Dit keer hadden onze leggers een thuiswedstrijd! Deze goedkope eiken visgraatvloer is gelegd in Vriezenveen. Een mooie, naturelle visgraat vloer. De vloer beschikt over vele specialiteiten en is van het hout soort eiken. De lamel eiken visgraat vloer heeft een veer en een groef waardoor de planken in  elkaar geschoven kunnen worden. De vloer wordt ook alleen verlijmd en niet verspijkerd. Wilt u ook graag een eiken lamel visgraat vloer? Bekijk de mogelijkheden in onze showroom en laat u informeren over de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van visgraat vloeren!

Legwerk eiken visgraatvloer.

Het legwerk wordt gedaan door onze vloeren leggers. Onze vloerenleggers beschikken allemaal over een diploma en hebben vele ervaring. Hierdoor wordt uw visgraatvloer enorm strak geplaatst met een gaaf eindresultaat. Onze leggers verwerken alle wensen en zorgen ervoor dat de lamel eiken visgraat vloer naar wens is. De visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen is strak door gelegd tot aan de wand en beschikt over een strakke afwerking. De vloer bestaat uit losse lamel planken die beschikken over een veer en groef. Door het schuifsysteem hoeven de leggers alleen de vloer te verlijmen en niet te verspijkeren. Als laatste gaan de leggers de vloer af oliën en zodra de vloer helemaal in de olie staat, is het werk voor de leggers klaar!

kleuren eiken visgraatvloer.

Zodra de gehele vloer geplaatst is, moet de vloer af geolied worden met een twee componenten olie. De twee componenten olie dient als een kleur olie en een bescherm olie in één olie vermengt. Zodra de vloer geolied is, is de vloer beschermd tegen vlekken en beschadigingen. Wij hebben de speciaal ontworpen olie zo ontwikkeld dat de vloer niet beter beschermd kan worden dan met deze olie. Alleen de beste producten voor uw lamel eiken visgraat vloer!

Wilt u ook graag een lamel eiken visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

goedkope eiken visgraatvloer

goedkope eiken visgraatvloer goedkope eiken visgraatvloer goedkope eiken visgraatvloer

goedkope eiken visgraatvloer goedkope eiken visgraatvloer goedkope eiken visgraatvloer

goedkope eiken visgraatvloer goedkope eiken visgraatvloer Goedkope eiken visgraatvloer

www.visgraatvloer.com