Woontrends visgraat vloer

Voorjaarskriebels met uw visgraat vloer! 

Uw visgraat vloer is uiteraard uw droomvloer en zorgt voor warmte in uw woning. Nu het voorjaar aantreedt, is het weer helemaal de tijd om uw interieur een boost te geven! De kerstspullen maken plaatst voor het heerlijke voorjaar en dat begint uiteraard te kriebelen. Welke woontrends visgraat vloer hebben we in 2019? Dat leest u hier! 

Woontrends visgraat vloeren Woontrends visgraat vloeren

Woontrends 2019

Om bij de tijd te blijven is het natuurlijk belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste woontrends. Zo zijn patronen zowel op de muur (zoals fotobehang etc.) als op de vloer (visgraat vloer) ontzettend modern en je ziet ze steeds meer! Ook is groen helemaal hip in je interieur, steeds meer kamerplanten worden geplaatst in verschillende woningen. Het is namelijk modern, warm en toch fris tegelijk! Ontzettend leuk!! Qua visgraat vloeren zijn de verwachte trends voor 2019 vooral: Whitewash en Alaska White vloeren. De kleuren zijn namelijk erg warm, gemakkelijk te combineren in uw interieur en is zeker een eyecatcher voor in uw woning. Bent u op zoek naar andere kleuren voor uw vloer? Ook dat is geen enkel probleem, wij maken onze visgraatvloeren geheel naar wens bezoek onze groothandel! 

Woontrends visgraat vloeren 

Welke vloer past bij u? 

Bent u op zoek naar een nieuwe visgraat vloer voor in uw woning? De grootste vraag is uiteraard welke vloer past bij u? Natuurlijk heeft u zelf vele ingevingen en voorkeuren. In onze showroom kunnen al uw voorkeuren verwerkt worden in uw toekomstige vloer! Heeft u toch liever eerst meer advies en een vrijblijvende offerte? Ook dat kunt u krijgen van onze visgraat specialisten, zij kunnen niet wachten om u verder te helpen! Uiteraard onder het genot van een kopje koffie en een lekkere sandwich!  

Woontrends visgraat vloeren

Voorbeelden. 

Heeft u graag een idee over de vloeren die wij afleveren en wat de eindresultaten zijn? Dat begrijpen wij volledig en wij willen dan ook met trots onze pagina opgeleverde vloeren laten zien. Dit is een kleine greep uit de collectie van vloeren die door ons geplaatst zijn, stuk voor stuk bijzonder en prachtig! Welke visgraat vloer heeft uw voorkeur?