Wat is een Fidbox

Een fidbox is een apparaat wat de vochtigheid van de afdekvloer & de temperatuur van de houten vloer meet. De Fidbox voert zelfstandig 3 keer per dag een meting uit, de gegevens uit deze meting slaat hij op en waar nodig geeft hij een melding aan u als klant.

Het formaat van de Fidbox is relatief klein (lengte 96 mm * breedte 52 mm * hoogte 7 mm) hierdoor is het zeer eenvoudig om een klein gedeelte uit de vloer te vrezen en de Fidbox onzichtbaar in de vloer te plaatsen.

Wanneer een Fidbox

Het plaatsen van een Fidbox in uw vloer is altijd zeer verstandig, zeker als u vloerverwarming in uw woning heeft. Het gebruik van een Fidbox voorkomt in veel gevallen schade aan uw vloer, u kunt hierbij denken aan een te lage of te hoge luchtvochtigheid, een verkeerde instelling in uw vloerverwarming, het lekken van een waterleiding etc.

Waarom een Fidbox

Een houten vloer reageert sterk op invloeden van buitenaf zoals omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Om het optimale gewenste resultaat van uw houten vloer te behouden is het belangrijk dat u weet hoe de vloer zich ‘voelt’ dit alles kunt u tussen de 5 en 7 jaar lang met de Fidbox V6 onder controle houden.

Voor uw gezondheid is de luchtkwaliteit ook een heel belangrijk aspect, gemiddeld verblijven wij meer dan de helft van ons leven binnenshuis. Kiest u voor de Fidbox dan helpt zij u ook met een gezond binnenklimaat. Zo kunt u bijvoorbeeld het advies krijgen om uw luchtbevochtiger te gaan gebruiken.

Hoe werkt een fidbox

Een Fid box word via de app die u in de appstore kunt vinden aangesloten op uw mobiele telefoon/ tablet/ of pc, indien nodig krijgt u een waarschuwing op uw scherm en deze kunt u ook nadat u actie heeft ondernomen bevestigen.

Fidbox Fidbox Fidbox

Op de bovenstaande afbeeldingen va links naar rechts:

Foto 1: voordat de visgraatvloer gelegd word tekenen wij altijd een vloerplan uit, aan de hand van dit vloerplan kunnen wij de beste plek voor de Fidbox uitmeten.

Foto 2 & 3: hier ziet u de visgraat al keurig in de vloer liggen.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag! Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze groothandel.

Fidbox.