Plaats de visgraatvloer zonder spijker en lijm

Het grootste voordeel van een zwevende visgraat vloer is dat deze snel en eenvoudig te leggen is, je kunt de stroken in elkaar klikken net als een puzzel. De visgraatvloer stroken zijn snel en eenvoudig te leggen te leggen op allerlei verschillende ondergronden.

Kliksysteem visgraatvloer

Het eerste kliksysteem van Bebovloeren kwam in 2012 op de markt, na lange en verschillende ontwikkelingen was het zo ver. De visgraatvloer met kliksysteem was klaar. Je schuift de delen snel en eenvoudig in elkaar om ze vervolgens met spanveren rondom de vloer op te spannen. De visgraatvloer geeft een prachtige uitstraling en brengt veel warmte en authenticiteit met zich mee. Doordat het legwerk van de visgraat vloer zo snel en eenvoudig te doen is kiezen steeds meer mensen voor de klikbare visgraat vloer. Vaak zit er een enorme tijdsdruk bij het inrichten van een woning waardoor en gewoonweg geen tijd is om de visgraatvloer op de traditionele wijze te leggen, vandaar ook dat steeds meer mensen kiezen voor de klikbare visgraatvloer zodat ze deze zelf kunnen plaatsen.

Afwerking

Er zijn verschillende producten om de visgraatvloer mee af te werken, denk bijvoorbeeld aan een olie of een lak. Een veelgebruikt product om de visgraatvloer mee af te werken is de olie, dit omdat je dan verschillende kleuren op de visgraatvloer aan kunt brengen, denk bijvoorbeeld aan een grijze kleur, naturel kleur of juist een Engelse kleur. Met een olie op een visgraatvloer zijn er zeer veel verschillende mogelijkheden, en komt er na verloop van tijd enige slijtage op de visgraatvloer dan is deze ook zeer eenvoudig te bewerken met een onderhoudsolie.