Visgraatvloer uitzoeken

Welke houten vloer past bij mij? 

Een nieuwe houten visgraatvloer uitzoeken is altijd een leuk project, alleen moeten er wel altijd een hoop keuzes gemaakt worden. Dit kan uiteraard het nodige stress opleveren. Wat is van deze tijd en wat past mooi bij mijn ruimte? Welke kleur is het mooist en wat is super modern? Al met al vele vragen waarvan de antwoorden zeer lastig zijn.. Alles bij elkaar gerekend: Welke vloer past bij mij? In deze blog lees je alles over visgraat vloeren en tips om er achter te komen welke vloer bij jou past! 

visgraatvloer uitzoeken

Kleur en afmeting visgraatvloer 

De belangrijkste onderdelen van je houten vloer zijn de kleur en afmeting. De kleur van de visgraat vloer maakt de sfeer in uw woning. Momenteel wordt er vaak gekozen voor een lichte, whitewash kleur om zo de ruimte mooi ruimtelijker te houden. Ook zijn lichte kleuren warm en gemakkelijk te combineren met andere meubelen in uw interieur. Dan de afmeting van uw visgraat vloer. We hebben een populaire maat wat zeer vaak gekozen wordt, het gaat hier om de maat: 11 + 3 x 125 + 625. Deze maat wordt het meest gekozen, maar uiteraard hebben we nog veel meer maten waar je uit kunt kiezen! Deze zijn te bekijken in onze groothandel! Ook adviseren wij u een kijkje te nemen op onze pagina met opgeleverde projecten, hier vind u het leg proces van a tot z.

visgraatvloer goedkoop

Advies 

Ziet u door de bomen het bos niet meer en zou u graag advies willen ontvangen over alle soorten en maten visgraat vloeren? Bezoek dan gerust onze groothandel. In onze groothandel zijn meerdere visgraat specialisten die voor u klaar staan. Zij kunnen u volledig helpen met het samenstellen van uw toekomstige vloer! Geen vraag is te gek en op alles een antwoord, we kunnen niet wachten om u te zien! Tijdens uw bezoek kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee, een vers belegd broodje of een lekkere kom soep! Wanneer komt u naar onze groothandel?