Visgraat vloer Hilversum.

visgraatvloer hilversum (2) visgraatvloer hilversum

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

Bij deze visgraatvloer in Hilversum is gekozen voor een vloer met karakter, een visgraat vloer met een uitvoering rustiek A. Dit betekent het om een rustieke vloer gaat met gezonde noestjes, dus geen hele grote noesten. Het ging hierbij wel om open noesten en dus zijn deze op verzoek van de klant dichtgemaakt voordat de vloer gekleurd werd met de olie. Ook is deze visgraat vloer verouderd. Bent u nu ook op zoek naar een mooie visgraatvloer voor een lage prijs? Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Doordat wij alles in eigen beheer hebben: inkoop van stammen, zagerij, opslag, kleurderij en parketteurs (lid van het gilde van parketteurs) kunnen wij de hoogste kwaliteit en de laagste prijs garanderen.

legwerk ondervloer visgraat vloer legwerk visgraatvloer legwerk visgraatvloer

visgraat vloer leggen

Voordat de visgraat vloer gelegd word, word er altijd gekeken naar de ondergrond om het soort ondervloer te bepalen. In deze situatie lag er een ongelijke oude houten planken draagvloer en moest deze uitgevlakt worden. Dit gaat het mooist met grote spaanplaat vloerdelen, en zoals u op de foto’s hierboven kan zien is dit ook als ondervloer gebruikt.

leggen visgraatvloer visgraatvloer band vrijzagen visgraatvloer

visgraatvloer legwerk visgraatvloer band en bies visgraatvloer

schuren visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer

visgraatvloer visgraatvloer

Visgraat vloer Vloerverwarming.

Wilt u nu ook zo graag een visgraat vloer en heeft u ook een wens voor vloerverwarming? KLIK HIER! en u vind alle informatie en mogelijkheden over een houten vloer en vloerverwarming.

polijsten visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer hilversem

Specificaties visgraat vloer:

-sortering:  rustiek A

-afmeting: 6x90x450

-kleur: Royal collection naturel oak 2

-band en bies

-special: verouderd

Wist u dat wij ook een zeer uitgebreid assortiment aan eigentijdse meubelen hebben: KLIK HIER!

landelijke meubelen