Visgraatvloer Hengelo

Deze prachtige visgraatvloer is gelegd in Hengelo. De klanten uit Hengelo hebben de visgraatvloer samengesteld in onze showroom. Deze klanten zijn geholpen door onze ervaren en gespecialiseerde visgraat verkopers. Zij hebben stap voor stap de vloer bij een gezocht en dat heeft gezorgd voor dit verbluffende resultaat. Ook de klanten van deze vloer zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Onze vloerenleggers hebben deze klus goed geklaard en ook zij zijn tevreden met het eind resultaat. De vloer heeft verschillende specials. Hierdoor krijgt de visgraat vloer een eigen karakter en zorgt ervoor dat het huis een warme uitstraling krijgt!

Special

De visgraatvloer beschikt over vele specials. Zo bestaat de vloer uit allemaal kleine tapis plankjes. Deze tapis plankjes bestaan uit eiken hout en zij hebben de maat 9 x 140 x 700 cm. Het hout waaruit de tapis eiken plankjes gemaakt worden, is afkomstig uit Frankrijk. Het hout wordt daar ook gesorteerd op het aantal noesten wat het hout bevat. Heeft het hout nauwelijks noesten? Dan heet de sortering: 1 Bis. Heeft het hout veel noesten en bewerkingen? Dan heet de sortering: Rustiek. De vloer van de bijgaande foto’s heeft de sortering Rustiek. Hierdoor is de vloer wat drukker en lijkt de vloer wat levendiger. Ook is de vloer dubbel gerookt en verouderd. Hierdoor zijn de zijkanten van de tapis eiken planken een beetje bewerkt en krijgen de tapis eiken planken een diepere kleur. Uiteindelijk heeft een visgraatvloer vele specialiteiten wat er voor zorgt dat de vloer helemaal naar wens is.

Afwerk olie

Wij werken met een afwerkolie, dit wordt als allerlaatste aangebracht door onze vloerenleggers. Zodra de vloer compleet gelegd is, moet alleen de vloer af geolied worden. Waarmee? Met een twee componenten olie. De olie zorgt voor een kleur en voor een beschermlaag. De kleur is mooi omdat je daardoor de vloer kunt personaliseren. Zo krijgt de visgraatvloer precies de kleur wat gewenst wordt. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vloer beschermd is tegen vlekken en beschadigingen. Hierdoor verkleurd uw vloer niet maar is hij wel super goed beschermd!

Visgraatvloer Hengelo Visgraatvloer Hengelo Visgraatvloer Hengelo

Visgraatvloer Hengelo Visgraatvloer Hengelo Visgraatvloer Hengelo

Visgraatvloer Hengelo Visgraatvloer Hengelo Visgraatvloer Hengelo

Visgraatvloer Hengelo Visgraatvloer Hengelo

Visgraatvloer Hengelo

Visgraatvloer Hengelo