Visgraatvloer Haarlem

Een moderne visgraatvloer in uw huis? Bij Bebo Vloeren is alles mogelijk! Onze visgraatspecialisten kunnen met u de perfecte visgraatvloer uitzoeken. Een visgraatvloer wat precies bij u en bij de ruimte past. Alle wensen worden gehoord om zo een prachtig resultaat te krijgen.

Het leggen van een moderne visgraatvloer.

Zoals de bijgaande foto’s weergeven ziet u dat onze ervaren vloerenleggers een schitterende visgraatvloer gelegd hebben in Haarlem. De visgraat vloer is op traditionele wijze gelegd in onder andere de keuken en woonkamer. Doordat de vloerenleggers de juiste opleiding hebben gevolgd, weten zij exact hoe de vloer gelegd moet worden. Ook de juiste apparatuur zorgt ervoor dat de vloer keer op keer goed en strak gelegd wordt.

De 1 bis sortering van het hout zorgt voor een rustieke maar moderne uitstraling. Er zijn verschillende sorteringen. De 1 bis sortering houdt in dat er weinig noesten in de het hout voorkomen. En als laatst is de vloer afgewerkt met een twee componenten olie met als kleurtint ‘warme eik’. De foto’s laten duidelijk zien dat er olie voor de vloer gebruikt wordt om zo de visgraat vloer de gewenste kleur te geven. De kleur van de vloer zorgt voor een warme uitstraling.

Als special is er een enkele band aan de vloer toegevoegd. De enkele band gaat rondom de vloer en is strak afgewerkt door onze leggers. Dit is een mooi detail van de vloer en zou bij elke visgraatvloer toegevoegd kunnen worden. Ook een eventuele bies zou mogelijk zijn, de klant hier heeft alleen voor een enkele band gekozen.

Prachtig eindresultaat

De bijgaande foto’s laten zien hoe de vloer geolied wordt en hoe het eindresultaat er uit ziet. De klant is enorm tevreden en blij met het eindresultaat. Een moderne visgraatvloer wat op traditionele wijze gelegd is! Een prachtige vloer helemaal naar wens gemaakt. Bent u ook geïnteresseerd in zo’n schitterende visgraat vloer? Neem contact met ons op.

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer

Visgraatvloer

Wist u dat wij ook een prachtige collectie meubelen van het merk Make6 leveren.

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraatvloer