Visgraatvloer en Vloerverwarming

Bij bebo gebruiken we nu ook de fidbox als u kiest voor een visgraatvloer en vloerverwarming. Een geweldig apparaatje wat veel problemen met houten vloeren kan oplossen.  In het verleden was het moeilijk om de luchtvochtigheid te meten. De ruimte zelf ging nog wel maar de ruimte onder de vloer niet. Met fidbox is dat nu verleden tijd.

Wat is een fidbox eigenlijk en waar dient een fidbox voor. Als wij bij bebo Vloeren een visgraatvloer plaatsen gaan we zorgvuldig te werk om problemen na die tijd te voorkomen. Zodra de klant heeft besloten een visgraatvloer te nemen gaan wij eerst bij de klant kijken om de situatie goed op te nemen. Wij hebben dan een fidbox apperaat bij ons om de klant hiermee kennis te laten maken. Als we de ruimte hebben gezien dan gaan we de luchtvochtigheid opmeten. Dit kunnen we alleen boven de vloer doen maar we weten niet wat er onder de vloer gebeurd. En daar hebben we nu de fidbox geïntroduceerd.

Wat kan een fidbox

De fidbox is een apparaatje dat de luchtvochtigheid meet. Niets nieuws onder de zon zult u zeggen. Maar de fidbox kan ook de luchtvochtigheid onder de vloer meten. De fidbox wordt onder de parket vloer geplaatst. 3 x per dag meet de fidbox de luchtvochtigheid. Dit is natuurlijk veel betrouwbaarder omdat dit apparaat de onder en boven ruimte meet. De fidbox is een heel klein meet apparaatje wat in de mozaïek ondervloer word gelegd. 3 x per dag meet de fidbox de temperatuur & luchtvochtigheid en geeft dit door via een app die op uw mobiel en of pc geïnstalleerd is.

Als de fidbox aangeeft dat de luchtvochtigheid te hoog is dan moet u gaan verwarmen en ventileren. Mocht het zo zijn dat de fidbox aangeeft dat de luchtvochtigheid te laag is dan zult u de luchtbevochtiger aan moeten zetten. De lucht bevochtiger is een apparaat wat stoom blaast. Als deze aangezet wordt dan zet de houten vloer weer uit en kunt u zien dat de naadjes weer dichttrekken. Door de aanschaf van een fidbox weet u precies hoe de vloer zicht voelt en kunt u de omgeving voor de vloer aantrekkelijk maken.

Klik hier voor meer informatie over visgraatvloer en vloerverwarming.

Visgraatvloer met vloerverwarming Visgraatvloer met vloerverwarming Visgraatvloer met vloerverwarming

Visgraatvloer met vloerverwarming Visgraatvloer met vloerverwarming Visgraatvloer met vloerverwarming

Visgraatvloer met vloerverwarming Visgraatvloer met vloerverwarming

Visgraatvloer met vloerverwarming

Wist u dat wij ook een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen leveren? Klik Hier!