Visgraatvloer Den haag.

De bijgaande foto’s geven een visgraatvloer in Den haag weer. Onze leggers zijn uitgerukt naar Den haag om deze prachtvloer te leggen. Een mooie klus voor ervaren leggers. Zij hebben de vloer dan ook enorm strak gelegd wat zorgt voor een mooi resultaat. Een eiken visgraat vloer met een enkele band en een bies, wie wil dat nou niet?

De visgraatvloer van de afbeeldingen heeft de maat 6 x 90 x 450 mm en de houtsortering is 1 bis. Dat houdt in dat er nagenoeg geen noesten in de tapis planken zitten. De noesten zijn in ieder geval niet groter dan een 20 eurocent muntje. Ook is de vloer af geolied met een kleur en een bescherm olie in één of terwijl een twee componenten olie. De kleur van de vloer van de afbeeldingen is ‘Royl Naturel Oak’.

Houtsoort.

Als u een houtenvloer wilt laten leggen in uw woning, wilt u natuurlijk materiaal wat sterk is. Wij kiezen de houtsoort ‘eiken’, eiken is een houtsoort wat erg sterk is en enorm geschikt om te gebruiken als vloer. Ook is eiken het beste materiaal om te kleuren dus kun je het in zo veel mogelijk kleuren oliën.

Het eiken hout van ons is afkomstig uit Frankrijk. Het hout wordt gesorteerd zodat er een scheiding ontstaat tussen hout met veel en weinig noesten. Je hebt twee sorteringen wat het meeste gebruikt worden:

  • Rustiek: drukkere planken en veel noesten.
  • 1 bis sortering: bijna geen noesten. Als er wel noesten in zitten zijn ze niet groter dan een 20 eurocent muntje.

Een massief of lamel visgraatvloer.

Als je een visgraatvloer wilt, heb je keuze uit twee soorten houten vloeren. Je hebt de keuze uit een massieve of een lamellen vloer:

  1. Massief: houdt in dat een tapis houten plankje van zes of negen mm dik wordt vast gelijmd en gespijkerd op de ondervloer. De vloer wordt dus traditioneel gelegd.
  2. Lamel: De houten plankjes van de vloer heeft een top laag van 3 á 4 mm en wordt gelijmd op multiplex. Door de verschillende laagjes kan de vloer nagenoeg niet werken. De vloer wordt volledig gelijmd en niet gespijkerd.

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer

Ook wij leveren meubelen van MAKE6! Klik hier!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraatvloer Den haag