Landelijke visgraatvloer Borne

Deze landelijke visgraatvloer in Borne brengt een nostalgisch gevoel naar de woning. En deze keer konden we in de buurt blijven! Een soort thuiswedstrijd voor onze parketteurs, met een oogverblindend resultaat. De klant uit Borne heeft een bezoekje gebracht aan onze showroom en heeft samen met onze visgraatspecialisten stap voor stap de vloer samengesteld. In onze groothandel staan de verkoopmedewerkers voor je klaar om je te helpen met alle keuzes. Ook geven zij vrijblijvend advies over de vloer en de beste situatie voor jouw woning. Heb je dus vragen over een visgraatvloer of andere patroonvloer, kom dan gerust naar de showroom, we helpen je graag!

Specificaties visgraatvloer

Iedereen vindt iets anders mooi wanneer het aankomt op de visgraatvloer. Dat komt goed uit want in de showroom hebben we talloze opties! Omdat wij de productie van de visgraatvloeren in eigen beheer hebben, kunnen we alle gewenste kleuren, soorten en maten vloeren maken. Niks is te gek. Geef dus gerust al je wensen door en dan gaan onze visgraatspecialisten aan de slag voor je. We hebben voor iedereen de perfecte vloer! In de showroom zelf kun je al veel voorbeelden bekijken. Of kijk bij onze andere opgeleverde vloeren. Ook de mogelijkheid tot speciale wensen is er, bijvoorbeeld wanneer je graag een ornament in de vloer wil laten plaatsen of wanneer je andere specifieke wensen hebt.

De visgraatvloer uit Borne bestaat uit een eiken toplaag en een multiplex onderlaag. Dit noemen we ook wel lamelparket. Lamelparket is goed te combineren met vloerverwarming. De sortering van de vloer is 1-Bis. Dit betekent dat er minimale noesten en kwasten te zien zijn in het hout, de vloer heeft een rustige uitstraling. De afmetingen van de planken bedragen 11 + 3 x 125 + 625. De planken hebben een 4-zijdige vellingkant waardoor het motief van de plank mooi naar voren komt. Na het plaatsen is de vloer voorzien van een sterke olie. De olie beschermt de vloer tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en krassen.

Visgraatvloer oliën

De olie die wordt gebruikt om de vloer te voorzien van een beschermlaag is een tweecomponenten-olie. De ijzersterke olie zorgt voor een goede beschermlaag en een kleurtint in de vloer. Dat hoeft natuurlijk niet, het is maar net wat je persoonlijke wens is op dit gebied. In dit geval heeft de klant gekozen voor de kleur Alaska White 10. Dit geeft de vloer een lichte waas, die momenteel erg populair is.

Wil je ook graag een landelijke visgraatvloer zoals deze in Borne? Bezoek dan onze groothandel!

landelijke visgraatvloer visgraatvloer en olie kleuren visgraatvloer

visgraatvloer Borne