Landelijke visgraatvloer Borne.

Deze prachtige, landelijke visgraatvloer Borne is een prachtige nostalgische visgraat vloer. Een mooie unieke vloer, geplaatst bij ons in de buurt! Een thuiswedstrijd voor onze visgraat parketteurs, maar nog steeds een oogverblindend eindresultaat. De klant uit Borne heeft een bezoekje gebracht aan onze groothandel en heeft hier, stap voor stap, een landelijke visgraat vloer samen gesteld. Uiteraard is hiervoor alle hulp aanwezig die je nodig hebt, we hebben namelijk meerdere visgraat specialisten die niet kunnen wachten om u verder te helpen en u volledig te informeren. Bent u op zoek naar een nieuwe patroon vloer voor in uw woning, maar weet u nog niet precies wat of heeft u nog vele vragen hierover? Twijfel dan niet langer en bezoek onze showroom!

Specificaties visgraatvloer.

 Iedereen heeft een andere smaak als het om vloeren of inrichting gaat. Gelukkig hebben wij vele mogelijkheden en keuzes hierin, zodat er voor iedereen wel de perfecte vloer tussen zit. Doordat wij vele afmetingen, houtsoorten, kleuren en specials hebben, hebben we vele voorbeelden uitgewerkt op showborden. Op deze showborden kunt u dus exact zien hoe het eruit gaat zien! Ook zouden er verschillende specialiteiten uitgewerkt kunnen worden voor u, dat is geen enkel probleem! De landelijke visgraat vloer wat in Borne geplaatst is, bestaat uit een eiken toplaag en een multiplex onderlaag. De sortering van het hout, is 1 bis. Dat houdt in dat de vloer vrij weinig noesten heeft en rust uitstraalt. De afmeting van de planken is 11 + 3 x 125 + 625 en alle planken beschikken over een prachtige, 4-zijdige velling kant waardoor het motief nog mooier naar voren komt. Als laatst is de vloer nog afgewerkt met een sterke afwerk olie.

Visgraatvloer en olie.

Deze landelijke visgraat vloer is afgewerkt met een twee componenten olie. Deze olie is ijzer sterk en zorgt voor 2 dingen: een goede beschermlaag & een kleurtint. De beschermlaag zorgt ervoor dat uw vloer beschermd is tegen vlekken en beschadigingen en zorgt voor een langere levensduur. Ook zorgt de olie voor de gewenste kleur. De landelijke visgraat vloer in Borne heeft de kleur ‘Alaska White 10’.

Wilt u ook graag een landelijke visgraat vloer? Bezoek dan onze groothandel!

landelijke visgraatvloer visgraatvloer en olie kleuren visgraatvloer

visgraatvloer Borne