Visgraatvloeren

Wij bij Bebovloeren hebben ook een uitgebreide collectie visgraat vloeren.
De visgraatvloer is tegenwoordig enorm in opkomst. Het probleem is echter dat visgraat vloeren bijna niet te betalen zijn. Wij bij Bebo denken daar anders over.

Bij Bebovloeren hebben we ontzettend veel soorten visgraat vloeren. We beginnen met de verschillende soorten van sorteringen. Als we spreken over rustiek dan zien we een visgraat vloer die heel veel noesten en scheurtjes bevat. Deze bootst de oude kloostervloeren na van vroeger. Net als of je in een oud klooster komt. Geweldig. Als deze visgraat vloer erin ligt dan lijkt het of hij er al jaren in ligt en al vele mensen overheen gelopen hebben. We kunnen ook kiezen voor een visgraat vloer met weinig noesten en scheurtjes. Deze staan prachtig in bv een hoog herenhuis met b.v. hele hoge ramen. Schitterend om te zien. Daar gaat je hart sneller van kloppen.

Formaat visgraatvloer

Ja, en dan gaan we kijken naar de breedte van de visgraat vloer. Ook daar zijn ontzettend veel verschillen in. Je kunt een plankje hebben wat heel smal is, maar als je een grotere ruimte hebt dan is het ook prachtig om een wat bredere plankjes te gebruiken. Dan is het ook nog de vraag, wat wilt u met deze vloer bereiken. Welke uitstraling kun je hieraan geven.. Je kunt de vloer borstelen. Dan wordt al het het zachte hout tussen de nerven weg geborsteld. Dan gaat het plankje van de visgraat vloer onder een borstel door met metalen haartjes. Op deze manier komt de houtstructuur van de visgraat vloer prachtig tot zijn recht.

Type visgraatvloer

Als we de type visgraat vloer gekozen hebben, gaan we kijken naar de afwerking daarvan. Welke kleur willen wij op de vloer. Dat ligt een beetje aan het interieur.
Maar ook de wanden en het plafond speelt hierbij een belangrijke rol. Heb je bv weinig licht in je kamer, kies dan voor een lichte kleur visgraat vloer omdat dit dan de ruimte groter doet lijken. Voor een donkere visgraat vloer betekent dus het tegenovergestelde. Tegenwoordig zie je veel donkere visgraat vloeren met een mooie stoere industrieel interieur er op. Zo kunnen we veel spelen met verschillende kleuren en verschillende stijlen.

Visgraatvloer Blaricum Visgraatvloer Blaricum Visgraatvloer Blaricum

Visgraatvloer Blaricum Visgraatvloer Blaricum Visgraatvloer Blaricum

Visgraatvloer Blaricum Visgraatvloer Blaricum Visgraatvloer Blaricum

Visgraatvloer Blaricum

Wist u dat wij ook een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen aanbieden? Klik Hier!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraatvloer Blaricum