Visgraatvloer Blaricum

Visgraatvloeren staan bij bebovloeren al jaren lang hoog in het vaandel. Kwaliteit en klasse zijn de pijlers waar bebo op drijft. Met visgraatvloeren gaan we terug naar de natuur. Visgraatvloeren staat. Voor boeiende tijdloze creaties die bestaan uit massief eiken hout.

Soorten visgraatvloer

Visgraatvloeren bestaan uit oude authentieke materialen die in een modern jasje gegoten kunnen worden. Voor alle bijzondere, exclusieve visgraatvloeren kunt u bij bebo terecht. Visgraatvloeren is een bijzondere ambacht die door vakmensen uitgeoefend wordt. Deze mensen zijn niet zomaar vloerenleggers maar hebben een studie van jaren achter de rug. Echte vakmensen verheugen zich al in het feit dat ze visgraatvloeren mogen leggen. Daar komt zoveel kennis en precisie aan te pas dat het voor deze leggers een ware uitdaging geeft.

Dat is ook de reden waarom onze vloerenleggers hun werk met plezier doen. De ene week doen ze visgraatvloeren, de andere week zetten ze zich weer in om een mooie Hongaarse punt te maken. De ene keer komt er een bies langs de visgraatvloeren en de andere keer maken ze het strak tegen de muur aan. Hoe het ook zij, iedere keer is weer anders en iedere keer vinden ze het weer een uitdaging om visgraatvloeren te leggen. Aan het eind van de week zitten ze dan vermoeid maar zeer voldaan bij elkaar om bij te praten en wisselen ze foto’s uit van de vloer die ze deze week weer tot een goed einde hebben gebracht.

Visgraatvloer uitzoeken

Het moeilijkste en ook het mooiste is het om de klant het naar de zin te maken. Van te voren wordt en een afspraak met de klant gemaakt om te kijken wat de klant wil met zijn visgraatvloeren. Ook de bijzondere wensen worden besproken, bv een klant die z’n logo in het groot in de hal wil hebben om zo de visgraatvloeren mooi uit te laten komen. Wat een uitdaging. Geweldig. De leggers smullen er al van. Om zulke mooie dingen te mogen doen. Als er dan ook nog een band of een bies langs mag dan is hun dag al helemaal weer goed.

Visgraatvloer Blariucum Visgraatvloer Blariucum Visgraatvloer Blariucum

Visgraatvloer Blariucum Visgraatvloer Blariucum Visgraatvloer Blariucum

Visgraatvloer Blariucum Visgraatvloer Blariucum Visgraatvloer Blariucum

Visgraatvloer Blariucum Visgraatvloer Blariucum

Visgraatvloer Blariucum

Kloostertafel

Wist u dat wij ook een prachtige collectie landelijke meubelen verkopen? Klik hier!