Visgraatvloer Beverwijk

Deze vloer is gelegd met daaronder de basis ondervloer, ook hier beginnen we met het leggen in het midden van de ruimte, en af word gewerkt naar de zijkanten. Hier is gebruik gemaakt van lange brede planken, als de vloer eenmaal gelegd is kan de vloer geschuurd worden, en als de vloer geschuurd is kan het ook gelijk gepolijst worden, nu is de vloer klaar om geolied te worden, op deze vloer is gekozen voor een afwerking met monocoat olie in de kleur titanium grey, een mooie natuurlijke kleur, dat ook gelijkmatig aangebracht moet worden gebracht over de vloer met een brede kleurplaat. Deze visgraatvloer hebben we afgewerkt met band en bies. Door de titanium grey olie kleur van monocoat zit er dus een klein vleugje kleur op de vloer, maar zoals u ziet blijft de vloer puur en natuurlijk van uitstraling. Ook deze klant was bijzonder blij met het resultaat, want zoals u ziet, ziet deze vloer er gezellig uit en geeft sfeer.

Bent u ook op zoek naar een visgraatvloer? Kom gerust even bij ons in de groothandel kijken (wij leveren ook aan particulieren), bellen kan natuurlijk ook. Klik HIER voor onze contactgegevens.

herringbone parquet

Er is al weer een mooi begin gemaakt aan de visgraatvloer.

visgraatvloer

Prachtige visgraatvloer, zojuist geschuurd en gepolijst en nu klaar om geolied te worden.

visgraatvloer

Op deze visgraatvloer is gekozen voor een afwerking met monocoat olie in de kleur titanium grey.

visgraatvloer

De visgraatvloer die u hier ziet is geplaatst met een band en bies.

herringbone parquet

Door de titanium grey olie van monocoat zit er een klein vleugje kleur op de vloer, maar blijft hij wel puur en natuurlijk van uitstraling.

Afmeting van de visgraatvloer: 9x120x600

sortering van de visgraatvloer: AA (zeer weinig noesten

kleur van de visgraatvloer: monocoat titanium grey

extra opties: band + bies

Visgraatvloer Beverwijk.