Visgraatvloer

Visgraatvloer is op dit moment weer erg in opkomst. Visgraatvloeren hebben ook een prachtige uitstraling die niet zomaar in ieder huishouden te vinden is. Om een visgraatvloer te leggen vraagt ook veel vakmanschap en kan niet zomaar door iedereen gelegd worden.

Vakkundige vloerenleggers visgraatvloer

BEBO selecteert nauwkeurig zijn mensen om de beste visgraatvloer af te leveren. Kwaliteit staat dan ook altijd hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaringen in het leggen van de visgraatvloeren in allerlei vormen en uitvoeringen is het ook gelukt om buiten de goedkoopste, ook nog eens de beste van Nederland te worden,
Wanneer een klant bij onze groothandel komt gaan we eerst kijken naar wat u nu precies wilt. Wilt u een brede of een smalle plank. Heeft u voorkeur voor een massief houten visgraatvloer of een lamel parket. Visgraatvloer. Onder het genot van een kopje koffie wordt alles besproken wat uw wensen zijn met betrekking tot de visgraatvloer.

Uitzoeken Visgraatvloer

Op het moment dat we het er over eens zijn wat het moet worden, een massief of lamel visgraatvloer , gaan we kijken naar de kleuren. Er is een breed scala aan kleuren te verkrijgen die allemaal op uw visgraatvloer geolied kunnen worden. Misschien wilt u wel dat de vloer wat oude lijkt. Bijvoorbeeld zo’n oude authentieke kloostervloer. Dan kunt u er voor kiezen om de vloer te laten verouderen. Of misschien borstelen. Dat kan ook prachtig mooi zijn op een visgraatvloer. Het fijne is dat u bij ons gelijk bij de fabriek bent. We kunnen gelijk even wat plankjes pakken en ze ter plekke even laten verouderen of roken. Zo kunnen we op locatie al een beetje zien hoe u visgraatvloer er uit komt te zien.

Als dit allemaal achter de rug is dan gaan we kijken naar de afwerking.  Een visgraatvloer kan heel mooi afgewerkt worden met een band of met een bies. Maar dat is maar net wat de klant zelf wil. Sommige houden ervan om hun visgraatvloer neutraal te houden en doen er geen bies omheen. Als alles besproken is gaat de klant naar huis en maakt de afspraak dat wij bij de klant thuis komen kijken hoe we de visgraatvloer kunnen realiseren. Thuis word bekeken of het allemaal mogelijk is wat de klant wil en of het allemaal mooi wordt. Als dit allemaal achter de rug is dan worden alle materialen voor de visgraatvloer uit het magazijn gehaald en kan het project beginnen.

Visgraatvloer Rotterdam Visgraatvloer Rotterdam Visgraatvloer Rotterdam

Visgraatvloer Rotterdam Visgraatvloer Rotterdam

Visgraatvloer Rotterdam

 

Wist u dat wij een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen leveren? KLIK HIER!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraatvloer Bergschenhoek