Visgraatvloer Badhoevedorp

De wens van de klant is een visgraatvloer met een gezellig modern karakter en hier en daar een gezond noestje. De klant uit Badhoevedorp heeft voor een afmeting van 9x140x700 gekozen. De visgraatvloer moet afgewerkt worden met een bies en een band om het klassieke karakter ondanks het grote formaat van de planken te houden.

Legwerk visgraatvloer Badhoevedorp

Zoal u op de eerste foto kan zien heeft de legger gebruik gemaakt van twee verschillende soorten ondervloer, voorop de middelste foto ziet u een klein formaat (ook wel “broodjes” genoemd) achteraan op de foto ziet u een groot formaat  (ook wel “spaanplaat” genoemd). De reden voor deze twee verschillende soorten ondervloeren is omdat de ondergronden verschillen, denk hierbij aan een combinatie van hout en beton of juist om hoogteverschillen op te vangen. Op de ondervloer is de tapis vloer verlijmd en verspijkerd.

ondervloer visgraatvloer ondervloer visgraatvloer legwerk visgraatvloer

Kleur visgraatvloer Bathoevedorp

De wens van de klant was dat de visgraatvloer een zo puur mogelijk uiterlijk kreeg, daarom hebben wij gekozen voor de volgende kleur: 3136 Berken. Deze olie is op basis van lijnzaad en dus niet schadelijk voor mens en milieu, ook trekt deze olie veel dieper in de planken waardoor de vloerdelen veel minder gevoelig worden voor invloeden van buitenaf.

visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer en engels verband

visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer

specificaties visgraatvloer:

-Eiken tapis 9x140x700

-Sortering 1 bis

-Ondervloer in twee verschillende formaten in verband met verschillende ondergronden

-Kleur: special collectie 3136 Berken

-Band 9×140 + Wenge bies

Hieronder ziet u een een aantal foto’s van de visgraatvloer, op de twee foto’s links onderin ziet u hoe keurig de parketteur de visgraatvloer om de kruipruimte heeft afgewerkt.

visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer

luik in visgraatvloer visgraatvloer parketteurs visgraatvloer

Wist u dat wij een ook prachtige collectie eigentijdse meubelen hebben van het merk MAKE6 klik HIER om ze te bekijken!

landelijke meubelen