Visgraat vloer Amsterdam

En ook afgelopen week waren we weer in Amsterdam om hier een prachtige visgraatvloer te plaatsen. Dit keer in een prachtig appartement met een heerlijk uitzicht over de binnenstad, heel begrijpelijk dat de klant hier voor een visgraatvloer heeft gekozen. Een visgraatvloer geeft namelijk de ruimte een extra sfeer, de visgraatvloer oogt wel iets drukker als de houten vloer als je deze niet in de juiste kleur kiest. Maar laat je je goed voorlichten over de visgraatvloer dan zult u er snel achter komen dat er ook veel visgraatvloeren bestaan die juist heel er rustig zijn, en zijn zelfs hele moderne visgraatvloeren. Denk bijvoorbeeld aan een grote ruige plank of een walvisgraat met juist heel weinig noest vorming, dit in een licht frisse tint of juist het tegenovergestelde een zwarte olie bewerkt geeft een heel ruimtelijk of modern uiterlijk aan de visgraatvloer. Visgraatvloer Amsterdam.

De visgraatvloer Amsterdam van fam. G.

Zij kozen juist voor een mix van klassiek en modern betreft de visgraatvloer. Er is gekozen voor een relatief klein eiken tapis vloerdeel afgewerkt met een band en bies, dit alles maakt het wat klassieker. Zou wouden ook iets moderns/ stoers in de visgraatvloer terug zien, dit wisten ze te bereiken door de visgraatvloer in een iets rustiekere sortering te pakken zo her en der een klein gezond open noestje (niet te veel). Ook de vloerdelen zelf zijn op de “crazy classic” manier geplaatst, hierdoor lijkt het dat de vloer al honderden jaren in de woning ligt. Om “crazy classic” een visgraat vloer te leggen is wel enige jaren ervaring geëist, dit is echt niet een visgraat vloer die elke parketteur kan leggen.

Het legwerk en de kleur van de visgraatvloer

De visgraatvloer is over een speciaal soort spaanplaat ondervloer gelegd, deze ondervloer geeft extra geluidsdemping omdat het in een appartement is. We hebben de gehele verdieping gelegd met de visgraatvloer en dit prachtig afgewerkt met een band en een bies. Als keurolie voor de visgraatvloer in Amsterdam is gekozen voor een warme naturel kleur met een zijdeglans afwerklaag.

Hieronder afgebeeld ziet u dat de visgraatvloer gelegd word.

visgraatvloer amsterdam visgraatvloer amsterdam

Hieronder ziet u dat de visgraatvloer gelegd is, prachtig afgewerkt met band en bies, de vloer is klaar om 

geschuurd te worden. Zodra de vloer geschuurd is kan deze afwerkt worden met een olie.

 

visgraatvloer amsterdam visgraatvloer amsterdam visgraatvloer amsterdam

visgraatvloer amsterdam visgraatvloer amsterdam visgraatvloer amsterdam

De vloer is geolied in een prachtige warm naturel kleur, en afgewerkt met zijdeglans olie.

 

visgraatvloer amsterdam visgraatvloer amsterdam

Wist u dat wij ook prachtige landelijke en moderne massief houten tafels leveren? KLIK HIER!