Visgraatvloer

Deze prachtige visgraatvloer is op een zeer unieke en eigentijdse manier gelegd, de wens van de klant was een warme klassieke basis met moderne elementen. Zo hebben we er voor gekozen om de visgraatvloer zonder bies te leggen en de ruimten tussen de kozijnen op te sluiten met prachtige sluitfriezen.

Kleur van de visgraatvloer

Omdat er zwarte kozijnen op de visgraatvloer komen vond de klant het zeer moeilijk om een juiste keuze te maken kwa vloerkleur, natuurlijk bieden wij dan de service aan om de vloer ter plekke te oliën en indien gewenst de kleur ter plekke te mengen. U heeft dan een heel goed beeld hoe de kleur in de ruimte uitkomt en u kunt goed rekening houden met het daglicht en de kleuren die u op uw muren heeft geschilderd.

visgraatvloer en vloerverwarming

Wist u dat onze massieve tapis visgraatvloeren uitermate geschikt zijn voor de moderne technieken van vloerverwarming en vloerkoeling? Met gebruik van de juiste materialen en productopbouw haalt u het hoogste rendement uit uw visgraatvloer met vloerverwarming. Wilt u alle informatie over het gebruik van de visgraatvloer met vloerverwarming? Klik hier!

Visgraatvloer Amsterdam Visgraatvloer Amsterdam Visgraatvloer Amsterdam

Visgraatvloer Amsterdam Visgraatvloer Amsterdam Visgraatvloer Amsterdam

Visgraatvloer Amsterdam Visgraatvloer Amsterdam Visgraatvloer Amsterdam

Visgraatvloer Amsterdam

Wist u dat wij ook een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen verkopen? Klik hier!

Kloostertafel