Visgraat Parket

Geef sfeer aan uw interieur met een visgraatparket vloer. De visgraat parket vloeren zijn te combineren in elke woonstijl. Of u nu van modern of klassiek houdt, de visgraat parket vloeren geven sfeer aan in elk interieur.Kiest u voor een traditionele visgraat parket vloer, dan heeft u een vloer voor het leven. Een visgraatparket vloer kun je als dit door de vakman gedaan word ook verschillende keren opnieuw laten schuren om vervolgens te oliƫn en te lakken.

781758

766757

exclusieve selectie visgraat parket vloeren

Naast dat traditioneel parket natuurlijk zeer mooi en sfeervol is, hebben houten vloeren en visgraatvloeren ook nog vele andere voordelen. Visgraatvloeren zijn zelfs geschikt voor vloerverwarming. Geef sfeer aan uw interieur door te kiezen voor een visgraat parket vloer. Vind u het lastig om de juiste kleur te bepalen? Kijk dan HIER om de fotogalerij te bekijken, u ziet dan zeer veel verschillende soorten visgraat parket vloeren in verschillende kleuren afgewerkt.

De vloeren die u ziet in de fotogalerij zijn maar enkele voorbeelden, wij kunnen namelijk alles volledig op uw wens aanpassen.