Visgraat vloer Zwartsluis.

Een visgraat vloer kan niet op elke ondervloer geplaatst worden. Zoals de foto’s weergeven zie je dat de ondervloer van deze klant van hout is. De ondervloer bestaat uit houten planken en daar kunnen we niet rechtstreeks de vloer op plaatsen. Eerst moet er over de houten vloer spaanplaten van 12 mm worden gelegd. De vloer wordt dan uitgevlakt en dan kan de vloer daar overheen gelegd worden. De ondervloer is nodig omdat we de vloer dan egaal krijgen zonder te egaliseren en we bieden een betere houvast voor de spijkers die we gebruiken.

Afwerking visgraat vloer.

De vloer wordt gelegd door onze leggers en wordt als laatste af geolied. De vloer krijgt dan een bescherm laag en een kleur. Wij gebruiken een twee componenten olie van ROYL, dat is de beste olie die er bestaat! De olie heeft veel voordelen, namelijk dat de vloer binnen 12 uur beloopbaar is, de olie is oplosmiddelenvrij, bestand tegen wijn- en vetvlekken en is in meer dan 70 kleuren verkrijgbaar. Heel veel voordelen wat er voor zorgt dat dit een topproduct is. Wij gebruiken alleen de beste materialen en daar is de twee componenten olie van ROYL één van.

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij voor olie kiezen in plaats van lak, nou daar hebben we meerdere redenen voor: Als je de vloer aflakt, zie je de krassen beter en meer dan dat je de vloer zou af oliën. Als de vloer afgelakt wordt, gaat de vloer meer glimmen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De vloer wordt er een stuk minder mooi van. En ook is olie velen malen sterker dan lak. Al die redenen zorgen er voor dat wij juist kiezen voor olie om het beste resultaat te krijgen!

Resultaat.

Een prachtig eindresultaat, daar gaan wij voor. Zoals bijgaande foto’s weergeven zie je dat de vloer weer strak afgeleverd is. De klant is zeer tevreden met het resultaat. Hierbij de specificaties van de vloer wat ervoor zorgt dat de vloer authentiek is:

  • Afmeting: 9 x 120 x 600
  • Enkele band
  • Af geolied met de kleur: ROYL Alaska White

Wilt u ook een visgraatvloer? Neem contact met ons op!

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Zwartsluis

Wist u dat wij ook een prachtige collectie Meubelen van MAKE6 leveren? Klik hier!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraatvloer Zwartsluis