Visgraat vloer Veenendaal

Er zit vloerverwarming in de woning, daarom hebben we we besloten om voor een mozaïek ondervloer te kiezen. Zit er vloerverwarming onder de visgraat vloer dan word er altijd een Fidbox geplaatst, deze Fidbox houd de kwaliteit van uw vloer nauwlettend in de gaten. Wilt u alles weten over de Fidbox en het gebruik van vloerverwarming met een eiken visgraat vloer? KLIK HIER!

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

fidbox in visgraatvloer legwerk visgraatvloer leggen van visgraat vloer in veenendaal

Keuze van de visgraatvloer

De klant heeft een stoere woning met antraciet geschilderde kozijnen en een hele gave wand met een stoere ‘old stone’ uitstraling. De basis moest een stoer en modern karakter hebben, de visgraat vloer moest sfeer uitstralen en er moesten veel natuurlijke materialen gebruikt worden. En dat is deze klant uit Veenendaal zeker gelukt. De sortering van de Visgraat vloer is rustiek, en er is geen bies tussen de band en het tapis geplaatst. Dit geeft de visgraat vloer ‘een lekker eigenwijze uitstraling’ aldus visgraat specialist Hans.

randafwerking visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer met band visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer veenendaal visgraat vloer

Eindresultaat visgraat vloer

We gaven eerder aan dat het hier om een rustieke visgraat vloer gaat, echter is het wel mogelijk om de noesten dicht te maken, dat kunt u ook op eerste twee foto’s hieronder zien. De visgraat vloer word dan geschuurd, het zaagsel word opgevangen en dit word gemixt met een lijm zodat er een voegmiddel ontstaat. Dit voegmiddel wordt vervolgens over de vloer uitgestreken waardoor de noesten die in de natuurlijke sferen blijven.

legwerk visgraat vloer dichtstrijken visgraat vloer

Specificatie visgraat vloer:

-afmeting: 9x150x600

-sortering: rustiek

-ondervloer: mozaïek (er is gekozen voor deze ondervloer omdat er vloerverwarming onder de visgraatvloer is geplaatst) wilt u alles weten over een visgraat vloer en vloerverwarming? Klik hier!

-kleur: olie royale summer oak 02

visgraat vloer schoonloopmat visgraat vloer oliën  visgraat vloer veenendaal

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

Wist u dat wij een ook prachtige collectie eigentijdse meubelen hebben van het merk MAKE6 klik HIER om ze te bekijken!

landelijke meubelen