Visgraat vloer Utrecht.

De vloer die gelegd is, is gelegd in Utrecht. De klanten zijn bij ons langs geweest en hebben een visgraat vloer uitgezocht. De vloer heeft de maat 6 x 90 x 450 en heeft als special een enkele band en bies. Ook is het hout gesorteerd, zodat je een onderscheid krijgt tussen een houten vloer met veel noesten en een houten vloer met bijna geen noesten. De visgraat vloer van de afbeeldingen heeft een sortering van 1 Bis en dat houdt in dat er bijna geen noesten in zitten. Ook is de vloer af geolied met een sterkte olie. Al deze punten zorgen ervoor dat de vloer precies wordt zoals gewenst wordt.

Het leggen van een visgraatvloer.

De visgraat vloer wordt gelegd door onze ervaren vloerenleggers. Zij leggen met passie de visgraatvloer in de desbetreffende ruimte. De leggers zijn goed opgeleid en weten daardoor als geen ander hoe de vloer het beste gelegd kan worden. Door de vele ervaringen die zij opgedaan hebben weten ze exact hoe de wensen van de klant verwerkt kunnen worden. Zo kunnen onze leggers de vloer perfect afwerken en is de klant zeer tevreden. De visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen heeft een enkele band en een bies, ook dit hebben onze leggers goed afgewerkt.

Afwerk olie.

De vloer is af geolied met een twee componenten olie. Een kleur en een beschermlaag in één. De olie die wij gebruiken is de ROYL – 2K olie. De visgraatvloer van de bijgaande foto’s is behandeld met de kleur Dubbel Alaska White. Dit is een kleurolie met een dubbele white wash wat ervoor zorgt dat de vloer een zeer lichte kleur krijgt, maar nog steeds een natuurlijke uitstraling. Mocht u een andere kleur willen, kan dat natuurlijk ook. Er zijn meer dan 75 kleuren te verkrijgen, zo krijgt u een vloer in de kleur die u graag wilt. Allemaal kleine details wat de vloer personaliseert.

Ook interesse in een visgraat vloer? Neem contact op of kom langs!

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloervisgraat vloer

Klik hier, en maak kennis met onze prachtige eigentijdse collectie meubelen van MAKE6!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraat vloer Utrecht