Visgraat vloer Usquert.

Deze visgraat vloer is gelegd in Usquert. Dit is een moderne visgraatvloer met een vergrijsde uitstraling. De vloer is gelegd op een ondervloer wat beschikt over vloer verwarming. Ook dit is geen probleem met een visgraatvloer. Wij beschikken over de modernste technologie om de vloer te kunnen plaatsen over een ondervloer met vloerverwarming. Ook is de vloer perfect afgewerkt voor onze vloeren leggers, dit is te zien op de bijgaande afbeeldingen.

Visgraat vloer op vloerverwarming.

De vloer van de afbeeldingen beschikt over vloerverwarming. Vaak denken mensen dat een eiken vloer niet gelegd kan worden over vloerverwarming, aangezien de vloer dan zou gaan werken. Wij beschikken over de modernste technologie om te kunnen zien ‘hoe de vloer zich voelt’. Wij plaatsen namelijk een fidbox in de vloer.

De fidbox is een klein apparaatje wat weergeeft wat de luchtvochtigheid van de voer en ondervloer meet. Het apparaatje staat in verbinding met een app die je kunt downloaden op een ios- of android toestel. Zo kun je zien of de luchtvochtigheid te hoog, te laag of precies goed is. De luchtvochtigheid wordt 3 keer op een dag gemeten. Is de luchtvochtigheid te hoog, dan zou u de ruimte moeten verwarmen en ventileren. Is de luchtvochtigheid te laag, dan zou u eventueel een luchtbevochtiger aan kunnen schaffen. De luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid verhoogt wordt. Zo kunt u er zelf voor zorgen dat de vloer niet gaat werken!

Professioneel legwerk.

Onze vloerenleggers zijn ook in Usquert de uitdaging aangegaan. Het eindresultaat is prachtig! De vloer is perfect gelegd. De vloer beschikt over meerdere specials, zoals een enkele band en een fidbox. Ook is de vloer afgeolied met een bescherm- en kleur olie in één. De kleur van de olie is ‘mountain grey’. Een mooie, vergrijsde kleur. Onze vloerenleggers hebben de visgraat vloer goed afgewerkt en opnieuw is de klant tevreden!

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

 

Visgraat vloer Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer Visgraat vloer

Visgraat vloer

Wist u dat wij ook een eigentijdse collectie meubelen van MAKE6 leveren? Klik hier!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraat vloer Usquert