Visgraat vloer oliën 

Afwerking Visgraatvloer: Welke olie wordt er gebruikt? 

Als u gekozen heeft voor een visgraat vloer, dan wilt u uiteraard een sterke vloer. Een vloer die niet snel beschadigt en een sterke beschermlaag heeft. Elke visgraat vloer die bij in onze showroom is samen gesteld, wordt af geolied met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt voor een sterke beschermlaag over uw visgraat vloer. Daarnaast zorgt de twee componenten olie ook voor de gewenste kleur. Wilt u meer weten over de twee componenten olie en over hoe u uw visgraat vloer als nieuw houdt? Lees dan verder! 

oliën visgraat vloer

Soorten olie 

Elke visgraat vloer krijgt er mee te maken: de afwerking. Na vele onderzoeken zijn wij er uit gekomen dat de twee componenten olie van Royl de beste afwerk olie is voor een visgraat vloer. Zodra de gehele vloer geplaatst is, kan de olie aangebracht worden. De olie kan gewoon met een roller aangebracht worden en is meestal zo gedaan. De twee componenten olie is een unie combinatie van herwinbare natuurlijke oliën. De olie beschikt over een snelle uitharding en is al droog na 24 uur. De olie wordt ter plekke gemengd door de twee blikken bij elkaar in te doen. De olie is zeer duurzaam en vlekbestendig! De olie voedt en vult tot diep in de poriën van uw visgraat vloer en polymeriseert tot een ijzersterke, dichte beschermlaag! 

foto 3

Verschillende kleuren visgraat vloeren 

Naast dat de olie voor een ijzersterke beschermlaag zorgt, brengt de olie ook de juiste kleur aan. De gewenste kleur kan uitgezocht worden in onze showroom. Het hout wordt origineel aangeleverd en dat is de kleur onbehandeld. Het kan zijn dat de visgraat vloer een eventuele behandeling heeft gehad, zoals roken of verouderen. Als dat het geval is, kan de kleur iets grijzer uitslaan. Zodra de olie is aangebracht, heeft de visgraat vloer de gewenste kleur. In onze showroom zijn alle kleuren te bekijken op showborden en/of kleurenwaaiers.  

olie voor visgraat vloer

Interesse in een visgraatvloer?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie over onze afwerkmogelijkheden? Twijfel niet en bezoek gerust onze showroom of neem contact met ons op! Onze specialisten kunnen niet wachten om u te helpen! 

Wanneer bezoekt u onze showroom?