Visgraat vloer Oisterwijk.

Een visgraat vloer én een trap in de zelfde kleur. Dat was de wens van de klant uit Oisterwijk. De vloer met vele specialiteiten past dus exact bij de vernieuwde trap die beide geplaatst zijn door onze leggers! De trap is vernieuwd door middel van een traprenovatie wat uit het zelfde materiaal bestaat als de visgraat vloer, eiken hout! Een schitterende combinatie en ook deze klant was enorm blij met het eind resultaat!

Visgraatvloer.

Deze visgraat vloer heeft vele specialiteiten. Ze beschikt de vloer over een enkele band die rondom de vloer heen loopt. Dit zorgt voor een strakke afwerking. De visgraat vloer bestaat uit allemaal kleine tapis eiken planken die in het visgraatmotief gelegd worden. De tapis eiken plankjes bestaan zoals het woord al zegt uit eiken hout. Het eiken hout is gesorteerd in hout met veel en weinig noesten. Deze vloer heeft bijna geen noesten en deze sortering heet 1 Bis. De afmeting van de tapis eiken planken zijn 9 x 140 x 700 cm. En als kers op de taart is de vloer ook nog af geolied met de beste olie voor uw hout! Ook is de traprenovatie in exact de zelfde kleur geolied als de visgraat vloer. Dit zorgt ervoor dat alles dezelfde kleur heeft en voor een schitterend eindresultaat!

Afwerk olie.

De vloer wordt afgewerkt met een afwerkolie van het merk ROYL. De olie zorgt voor een bescherm- en kleurlaag in één. Hierdoor kunnen onze leggers de vloer in één keer kleuren en voorzien van een beschermlaag. De vloer is zo beschermt tegen de ergste vlekken en viezigheid. De olie zorgt ook voor een kleur. De kleur van de bijgaande foto’s is de kleur: Double Alaska White. Hierdoor zit er een mooie white wash door de kleur olie heen wat er voor zorgt dat de visgraatvloer een landelijke uitstraling krijgt!

Bent u ook geïnteresseerd in een visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer

Visgraat vloer Oisterwijk.