Visgraat vloer Meppel.

Een visgraatvloer valt onder de patroonvloeren. Het woord patroonvloeren spreekt voor zich: een vloer gelegd in een patroon. Er zijn vele keuzes in patroonvloeren, maar toch is het visgraatmotief een van de populairste patronen. Een natuurlijke visgraat vloer is er in Meppel gelegd. De klant uit Meppel is naar onze showroom gekomen en heeft een schitterende vloer uitgekozen met een natuurlijke tint. Eén van onze gespecialiseerde verkopers heeft de klant uit Meppel geïnformeerd en geholpen bij het uitzoeken van de vloer! De vloer heeft vele bijzonderheden en is gelegd door onze vloeren leggers. Het eind resultaat mag er dan ook zijn: een prachtige natuurlijke visgraat vloer!

Specials visgraat vloer.

Het woord: ‘specials’ geeft weer wat er speciaal is aan de vloer. De vloer bestaat uit allemaal kleine plankjes, die worden tapis genoemd. De tapis eiken plankjes hebben de maat 6 x 90 x 450. Ook is het hout gesorteerd wat er voor zorgt dat het hout niet veel noesten heeft. Als er wel een noest in  het hout zit, is die enorm klein. De vloer beschikt over een enkele band die rondom de vloer heen loopt. Dit is een van de grootste specials aan de vloer. Als afsluiter beschikt de vloer over een natuurlijke kleur en dat komt door de olie die aangebracht is.

Olie.

De visgraat vloeren worden gelegd door onze vloeren leggers. Als de vloer gelegd is, wordt de vloer af geolied. De vloer wordt dan geolied met een speciale olie. Die olie is een twee componenten olie. De twee componenten olie bestaat uit een kleurtint en uit een beschermlaag. De kleur van de visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen is de kleur: ‘Blanc 00’. Dit is een naturelle kleur en zorgt er voor dat de vloer een natuurlijke visgraat vloer wordt! Ook krijgt de vloer een beschermlaag wat er voor zorgt dat vlekken, beschadigingen en krassen voorkomen worden!

Bent u geïnteresseerd in een natuurlijke visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Visgraat vloer Meppel Visgraat vloer Meppel Visgraat vloer Meppel

Visgraat vloer Meppel Visgraat vloer Meppel Visgraat vloer Meppel

Visgraat vloer Meppel Visgraat vloer Meppel Visgraat vloer Meppel

Visgraat vloer Meppel

Visgraat vloer Meppel.