Hillegom visgraat vloer

Wilt u een schitterende, natuurlijke vloer? Maar toch iets anders dan normaal? Kijk dan eens naar een visgraat vloer! Een visgraat vloer is een eikenvloer wat in een verband wordt gelegd met een oogverblindend resultaat. Zoals bijgevoegde foto’s weergeven, zie je dat er weer een mooie vloer gelegd is door onze ervaren vloerenleggers. Dit keer is de vloer gelegd in Hillegom.

Gespecialiseerde vloerenleggers.

Bebo vloeren heeft alleen de beste vloerenleggers in dienst. Zij zorgen er voor dat de vloer perfect gelegd wordt. Door de ervaringen die zij hebben opgedaan, kunnen zij vrijwel alles op het gebied van visgraat vloeren. Dit alles om zo het gewenste resultaat te krijgen en de klant tevreden achter te laten met een goed resultaat.
Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wat wij ook zeker belangrijk vinden is een extreem lage prijs. Wij zijn namelijk niet voor niets de goedkoopste van Nederland. U kunt bij ons langs komen om te kijken naar welke vloer u aanspreekt. Onze specialisten kijken met u mee en helpen u om een keuze te maken. Zo krijgt u vakkundig advies om zo de vloer uit te zoeken die aan uw eisen voldoen.

Resultaat

Een prachtig resultaat is waar wij voor gaan. Wij stoppen niet eerder dan dat de klant tevreden is. Ook kan de klant doorgeven wat hij graag wil, bijvoorbeeld de vloer laten roken om zo een diepe kleur en mooie kleurnuances te krijgen. Ook kan een eventuele bies aan de vloer worden toegevoegd.
Ook wordt elke vloer bij ons af geolied. De reden waarom wij met olie werken in plaats van met lak, is omdat bij een afwerk laklaag krassen duidelijk zichtbaar zijn en de vloer erg gaat glimmen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij werken alleen met de beste materialen. Wij werken met een twee componenten olie met wat ervoor zorgt dat de vloer goed beschermd is tegen vlekken en beschadigingen. Mochten er ooit beschadigingen op de vloer komen, zijn ze nauwelijks zichtbaar. Kort om: de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Visgraat vloer Hillegom Visgraat vloer Hillegom Visgraat vloer Hillegom

Visgraat vloer Hillegom Visgraat vloer Hillegom Visgraat vloer Hillegom

Visgraat vloer Hillegom

Visgraat vloer Hillegom

Wist u dat wij ook een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen aanbieden? Klik hier!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Visgraatvloer Hillegom.