Visgraat vloer Goirle

Bij deze prachtige visgraat vloer hebben we in overleg met de klant gekozen voor een rustieke uitvoering met een afmeting van 9x140x700. De wens van de klant was een vloer met een verleden, om die reden hebben we ervoor gekozen de visgraat vloer enkel te laten roken (hierdoor word de vloer dieper van kleur en het looizuur in de plank onderdruk, de plank kleurt dan minder snel geel op) en verouderen waardoor de vloer een echt karakter krijgt. Als kleurolie hebben we gekozen voor een white-wash.

visgraat vloer met band en bies white wash visgraat vloer white wash visgraat vloer

Visgraatvloer kopen

Denkt u er nu ook over na om een visgraatvloer te kopen, en vind u het lastig om een keuze te maken? Wij nodigen u van harte uit in onze groothandel en zullen u dan van alle informatie voorzien. Twijfelt u of de door u gewenste afmeting mogelijk is? Geen probleem, doordat wij een eigen zagerij hebben kunnen de vloerdelen op de door u gewenste maat maken. Ook met de kleuren is alles mogelijk, naast onze groothandel zit onze kleurderij en wij kunnen dan ook ter plekke even een proefplankje voor u kleuren!

Visgraatvloer schuren

Heeft u een bestaande visgraatvloer of houten vloer en wilt u deze graag laten opfrissen? Wij kunnen de vloer voor u schuren en eventuele schade herstellen. Ook kunnen wij de vloer voor u en elke gewenste kleur oliën en lakken.

visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer

Specificaties visgraatvloer

-sortering: eiken tapis rustiek 9x140x700

-kleur white wash olie

-special: enkel gerookt en enkel verouderd

-band en wenge bies

Wist u dat wij ook een zeer uitgebreide collectie eigentijdse meubelen hebben? KlIK HIER!

landelijke meubelen