Vergrijsde visgraat vloer Enschede.

Dit is een prachtige, vergrijsde lamel visgraat vloer! Deze prachtige vloer hebben onze parketteurs mogen plaatsen in Enschede. De vloer bestaat, zoals de titel al weergeeft, uit lamel planken en bestaat uit eiken- en multiplex hout. De klant uit Enschede heeft een bezoekje gebracht aan onze groothandel en heeft zich laten informeren door onze visgraatspecialist. Tijdens het eerste bezoek aan onze groothandel, kunt u alle mogelijkheden en opties bekijken in onze showroom. Wij hebben namelijk enorm veel showborden waarop alle mogelijkheden te zien zijn. Daarna kunt u in gesprek gaan met een visgraat specialist die u dan kan helpen met het maken van bepaalde keuzes en die u volledig kan informeren.

Soorten visgraatvloer.

Tijdens de zoektocht naar uw nieuwe vloer, krijgt u te maken met keuzes. Welke kleur, maat, houtsoort en ga zo maar door. Uiteraard wordt het uw droomvloer en gaat de vloer precies worden zoals u dat graag wilt. U kunt al uw wensen doorspreken met de visgraatspecialist en hij kan samen met u de vloer samenstellen. De vergrijsde lamel visgraat vloer bestaat uit lamel planken, die bestaan uit een berken multiplex onderlaag en heeft een sterke eiken toplaag. Doordat de toplaag bestaat uit eikenhout is de vloer ijzersterk en gaat de vloer tientallen jaren mee. De afmeting van de lamel planken zijn 11 + 3 x 125 + 625 mm en het hout heeft een rustige uitstraling en weinig noesten. Als specialiteit heeft deze vloer een vierzijdige vellingkant, dit zorgt ervoor dat het plank motief nog mooier naar voren komt. Als laatste is de vloer geolied met een twee componenten olie met als kleurtint ‘Double Alaska White’.

Video visgraatvloer.

Deze vergrijsde lamel vloer Enschede is echt prachtig geworden! Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan nu het onderstaande video. Deze video is gemaakt voor onze parketteur die met trots zijn vakmanschap laat zien. In deze video ziet u strak legwerk én een prachtige visgraat vloer.

Wilt u ook graag een vergrijsde lamel visgraat vloer? Twijfel niet langer en bezoek onze showroom!

visgraat lamel enschede lamelparket enschede