Visgraat vloer met band.

Een visgraat vloer kun je in vele verschillende manieren afwerken. Een van de veel gekozen keuzes is een visgraat vloer met band rondom de vloer. Een band is een houten band die rondom de vloer heen loopt. De band zit tussen de muur en de visgraat patroon. Een band zorgt voor een strakke afwerking. Ook een eventueel luik of convectorrooster is geen probleem. Ook daar kan strak omheen gelegd worden of ook een band omheen geplaatst worden. Niks is te gek!

Het plaatsen van een band.

Wij hebben professionele leggers die gespecialiseerd zijn in het leggen van visgraat vloeren. Zij weten precies hoe een visgraatvloer strak en netjes gelegd moet worden. Ook vinden de leggers het geen probleem dat er een band rondom de vloer heen loopt, een mooie klus en zeker een mooi eind resultaat. Eerst wordt het visgraat patroon gelegd. De leggers laten een afstand tussen de muur en het patroon in de dikte van de band.  Als het gehele visgraat patroon geplaatst is, moet de band geplaatst worden. En als de band er in gelegd is, kan de visgraat vloer met band af geolied worden.

Wat eventueel ook vaak gebruikt wordt bij een band is een bies. Een bies is een dun strookje donker hout wat tussen de band en het visgraatmotief gelegd wordt. U zou er dus voor kunnen kiezen om een bies bij uw band toe te voegen. Mocht u dit toch niet mooi vinden, kunt u natuurlijk ook alleen voor een enkele band gaan!

Eindresultaat.

Steeds vaker kiezen onze klanten voor een band rondom de vloer. Daardoor wordt er vaak een vloer geplaatst door onze leggers die beschikt over een enkele band. Wij hebben van vele projecten een reeks foto’s waarin weergegeven wordt wat het eind resultaat is. Bent u ook geïnteresseerd in een visgraatvloer met band? Kijk dan bij opgeleverde projecten of neem contact met ons op!

visgraat vloer met band visgraat vloer met band visgraat vloer met band

Visgraat vloer.