Visgraat vloer Apeldoorn

De wens van de klant was een visgraat vloer die de uitstraling had alsof hij al honderden jaren in de woning ligt. Maar zij de klant, ik wil ook vloerverwarming als hoofdverwarming, kan dit? Natuurlijk kan dit, bij ons is de klant altijd koning en gaan we alles op alles zetten om de wens van de klant te vervullen! Voor deze klant zijn we speciaal op zoek gegaan naar een partij eiken met gezonden noesten en een doorleeft karakter, we hebben deze vloer laten verouderen met speciale materialen en het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Nog even over de vloerverwarming, wij hebben de perfecte oplossing om uw houten vloer met vloerverwarming te combineren, KLIK HIER en al uw vragen zijn beantwoord.

visgraat vloer verouderen

Een visgraatvloer kan op meerdere manieren worden verouderd, zo heeft elke manier zijn of haar eigen unieke eigenschap. Zo zijn er verschillende manieren mogelijk om vloeren te verouderen, denk hierbij aan schaven, schrapen, zandstralen en nog veel meer, wilt u hier meer informatie over lezen? Klik hier.

visgraat vloer landelijk

Een landelijke visgraatvloer is een prachtige vloer met gezonde noesten, ook kan de visgraatvloer soms een open noestje hebben als u hier voor kiest. Bij een landelijke visgraatvloer word vaak gekozen voor een wat groter formaat visgraat vloer en dus niet het kleine klassieke formaat. Vaak worden landelijke visgraat vloeren ook wel verouderd of geborsteld, hier zijn veel mogelijkheden voor. Klik hier, als u ze allemaal wilt bekijken.

visgraatvloer visgraatvloer visgraat vloer

visgraat vloer met band en bies visgraat vloer visgraatvloer

Specificaties visgraatvloer:

-afmeting: 9x73x355

-sortering: rustiek A

-special: zwaar verouderd

-ondervloer: mozaiek (omdat er vloerverwarming onder zit) wilt u meer weten over vloerverwarming en houten vloeren Klik Hier!

-kleur: 4220 olie van de vaste vesting

 

Wist u dat wij een ook prachtige collectie eigentijdse meubelen hebben van het merk MAKE6 klik HIER om ze te bekijken!

landelijke meubelen