Visgraatvloer in Amsterdam uitzoeken

De familie uit Amsterdam kwam een beetje hopeloos bij ons in de winkel, ze waren natuurlijk ook in Amsterdam naar een visgraatvloer op zoek gegaan maar daar konden ze het niet vinden en ook de prijzen vielen enorm tegen. Ze waren op zoek naar een visgraatvloer die paste bij een woning vol met klassieke details en ornamenten.

Uitzoeken van de visgraatvloer Amsterdam

Eenmaal in Vriezenveen bij ons in de groothandel werd al heel snel duidelijk wat de klant wenste; een visgraatvloer met af en toe een klein gezond noestje (beslist niet te veel) en een randafwerking waar je beslist U tegen zegt. Het gaat hierom een strakke band met sluitvliezen en dan weer een strakke band, zie foto’s!

Legwerk visgraatvloer

Omdat het natuurlijk om een oude woning ging was er zoals gewoonlijk sprake van een zeer ongelijke vloer en hoogte verschillen, om deze hoogte verschillen op te vangen is gekozen voor 1 soort ondervloer van verschillende diktes deze zijn vastgelijmd en geschroefd. Over deze strakke basis is de visgraatvloer gelijmd en gespijkerd en natuurlijk na het kleuren lekker afgepapt zodat de kleine open noestjes en de spijkergaatjes weer strak gevuld zijn.

Woonplaats: Amsterdam

Houtsoort: Eiken

Sortering: Rustiek

Afmeting: 6 x 71 x 490

Special: Band en bies + sluitvliezen

Plaatsen hoge witte stijlplint

Kleur: Royale Foggy W09

 

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer

Wist u dat wij ook een eigentijdse collectie meubelen hebben! Klik hier!

landelijke meubelen