Visgraat vloer Amstelveen.

Een prachtige collectie is de visgraat vloer Amstelveen collectie, een absolute aanrader. Wat maakt een visgraat vloer nu natuurlijk? Zijn mooie, eiken kleur en het mooie formaat van de lamellen waar de vloer van geplaatst wordt. De klant uit Amstelveen wou ook graag een naturelle visgraat vloer. Vanuit Amstelveen is deze klant helemaal afgereisd naar Vriezenveen om onze schitterende showroom te bekijken. In onze showroom staan meerdere visgraat specialisten voor u klaar, zo ook voor de klant uit Amstelveen. Zij hebben de vele mogelijkheden en opties bekeken en hebben zo de juiste vloer samengesteld. Uiteindelijk is de legdatum vastgesteld en mochten onze parketteurs eindelijk aan deze prachtige klus beginnen. Het eindresultaat is oogverblindend, opnieuw weer een tevreden klant.

Visgraat.

Visgraat is weer super modern! Het is weer terug van weggeweest en de vraag naar visgraat is meer dan ooit. Steeds meer mensen kiezen voor een visgraat vloer. Dit snappen wij volkomen want niets is mooier dan een naturelle visgraat vloer. Zoals onze bijgaande afbeeldingen weergeven, ziet u dat deze vloer echt spreekt. Dit komt door zijn natuurlijke weergave. Ook heeft de vloer een 4-zijdige velling kant. Dit zorgt voor een mooi effect van de planken. Ook de kleurolie waarmee de vloer geolied is, maakt het plaatje echt af. De kleur ‘Distressed C24’ zorgt voor een lichte, vergrijste kleurtint.

Olie.

De vloer wordt op het einde, ter plekke, geolied. De olie waar de vloer mee geolied wordt, heeft 2 functies. De olie moet zorgen voor een beschermlaag én de olie moet zorgen voor een kleurtint. De parketteurs brengen dit aan, zodat de vloer zeker weten goed beschermd is. Zodra de olie aangebracht is, moet de vloer 24 uur drogen. Dit zodat de olie goed in het hout kan trekken. Zodra de olie goed opgedroogd is, mag er gebruik gemaakt worden van de naturelle visgraat vloer!

Wilt u ook graag een naturelle visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Visgraat vloer Amstelveen

Visgraat vloer Amstelveen Visgraat vloer Amstelveen Visgraat vloer Amstelveen

Visgraat vloer Amstelveen Visgraat vloer Amstelveen Visgraat vloer Amstelveen

Visgraat vloer Amstelveen Visgraat vloer Amstelveen

www.visgraatvloer.com