Visgraatlamel parket Schalkhaar

In Schalkhaar hebben we in overleg met de klant gekozen voor een visgraat lamelparket, dat is op Berken Multiplex. De klant had de wens dat het geen traditionele uitstraling zou krijgen, ze vonden het een lastige keuze of de traditionele rechte planken of het visgraat patroon. Kies je dan voor een visgraat lamelparket op Berken Multiplex, ook wel visgraat op lamel basis genoemd, dan houd je het vellingkantje in de vloer waardoor dit een minder klassieke uitstraling heeft. Kies je er dan ook voor om geenĀ biesĀ in de visgraatvloer te nemen dan geeft dit een extra ruimtelijke moderne niet klassieke uitstraling.

fidbox in visgraat lamelparket vloer

Omdat er vloerverwarming onder de visgraatvloer verwerkt zit is er voor een fidbox gekozen, een fidbox is een apparaat wat in de vloer geplaatst word en je verteld hoe de vloer zich voelt. Heeft de visgraat lamelparket vloer het te warm of te koud of juist te vochtig of te droog dan krijg je, als je de app op je telefoon of pc aangesloten hebt, hier een melding van. Het is vooral in het begin met vloerverwarming en een houten vloer lastig om de juiste luchtvochtigheid bij de temperatuur van de vloer te zoeken, een fidbox helpt je hiermee en zorgt voor een fijn klimaat voor de eiken visgraat lamelparket vloer. Niet alleen voor de visgraatvloer is een fidbox van toepassing maar denk eens aan uw eigen gezondheid. Stel je voor, het word buiten kouder en de vloerverwarming word een paar graden hoger gezet, dan word de luchtvochtigheid in de woning automatisch lager omdat de eiken vloer vocht opneemt, en een te lage luchtvochtigheid kan een vervelende aanhoudende kriebelhoest geven want de lucht is dan te droog. Het fijne van de fidbox is dat als je goed naar hem luistert de vloer en u zelf een prettige leefomgeving hebben.

visgraatparket visgraatvloer lamel visgraat

Specificaties van de Visgraatvloer

afmeting: 16x180x800 op berken multiplex

sortering: 1 bis

kleur: floorservice wit (doordat de eiken panelen van een speciale sortering komen, ziet de vloer er met deze olie niet wit uit maar geeft dit een ultra matte diepe kleur met een vleugje parelwit

special: fidbox

Wist u dat wij ook een prachtige eigentijdse meubelen hebben van het merk MAKE6 klik dan HIER!

moderne meubelen