Eiken visgraat lamelparket Hilversum.

Deze schitterende eiken visgraat lamelparket is geplaatst in Hilversum. Onze parketteurs willen u graag laten zien hoe zij te werk gaan en proberen het gehele leg proces vast te leggen. Ook wordt het eindresultaat vast gelegd. Dit om u te kunnen laten zien welke mogelijkheden qua vloer mogelijk zijn. Ook hier zijn schitterende foto’s gemaakt van een schitterende, eiken visgraat lamel parket vloer. Een schitterend resultaat met opnieuw een zeer tevreden klant. Wilt u ook graag een eiken visgraat lamel parket? Twijfel geen minuut en bezoek onze showroom!

Fabrieksleegverkoop visgraat lamelparket.

Bent u op zoek naar een visgraat vloer, maar wilt u liever eerst geïnformeerd worden en meerdere voorbeelden bekijken? Bij ons is dat geen enkel probleem! Wij hebben meerdere visgraat specialisten die voor u klaar staan. Die kunnen u helemaal informeren over visgraat vloeren. Bijvoorbeeld het verschil tussen een massieve of een lamel kleur, alle verschillende kleuren én nog veel meer bijzonderheden. Heeft u een speciaal verzoek voor uw vloer, zoals een band en een bies? Ook hier kan de visgraat specialist u alles over vertellen.

Ook de klant uit Hilversum is afgereisd naar Vriezenveen om onze showroom te bekijken. Hier is hij professioneel geholpen door onze visgraat specialist en heeft daardoor nu een mooie, eiken visgraat lamel vloer in zijn woning liggen. Het eindresultaat is oogverblindend, vindt u ook niet?

Lamelparket.

Deze prachtige, eiken visgraat lamel parket vloer heeft natuurlijk vele specialiteiten. Zo bestaat de vloer uit allemaal losse, lamel planken die beschikken over een veer en groef. Zo zijn deze gemakkelijk aan elkaar te klikken en zelfs door de echte doe-het-zelf’er zelf te bevestigen. De vloer wordt geheel verlijmd op de ondervloer waardoor de vloer geen kant op kan. Zodra de vloer in zijn geheel geplaatst is, wordt de vloer af geolied. Dit om de vloer de gewenste kleur te geven én om de vloer te beschermen tegen vlekken en beschadigingen!

Wilt u ook graag een eiken visgraat lamel parket in uw woning? Kom dan naar onze groothandel!

Eiken visgraat lamelparket Hilversum Eiken visgraat lamelparket Hilversum Eiken visgraat lamelparket Hilversum

Eiken visgraat lamelparket Hilversum Eiken visgraat lamelparket Hilversum Eiken visgraat lamelparket Hilversum

Eiken visgraat lamelparket Hilversum Eiken visgraat lamelparket Hilversum

Eiken visgraat lamelparket Hilversum

www.visgraatvloer.com