Visgraat lamelparket Hilversum, kleur double alaska white

Een begrip voor iedereen die met haar interieur bezig is. Van woning inrichter tot Color designer. Deze kleur, uit de visgraat lamelparket Hilversum collectie is een van de trendsetters van dit moment. Iedereen die klaar is om hun huis om te toveren naar een modern design mist wel eens de essentie van karakter. Deze visgraatvloer geeft u in dat geval alles wat u nodig heeft. Ze geeft uw huis een complete uitstraling en staal elementen en beton vloeren of kleuren zijn prima te combineren met haar. De white wash van de vloer zorgt er voor dat visgraatvloer een mooie, lichte, naturel kleur. Ook heeft zij een echt warme uitstraling heeft. De keuze voor u als u wilt gaan voor een strakke, moderne visgraatvloer! En niet te vergeten, de warmte die de vloer tegelijk uitstraalt. Ze voelt als een warme deken op een koude winteravond, het fonkelende licht van sfeerkaarsen. De warmte van het knapperend haardvuur, u ziet uzelf al helemaal zitten, was het maar zover. Wij helpen u graag uw droomvloer te realiseren in een kort tijdsbestek zodat u voldoende tijd overhoud op te genieten van uw eiken visgraatvloer.

Visgraat lamelparket Hilversum (double alaska white)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten. Hier zijn geen kosten aan verbonden!