Visgraat lamelparket Hilversum, kleur Dark oak 

Een lamel vloer uit de visgraat lamelparket Hilversum collectie. Deze bestaat uit een Frans eiken toplaag met daaronder een gelaagde berken multiplex van 11 millimeter. Het eiken van deze vloer wordt zodanig bewerkt dat dit de warme gloed van een natuurlijk eiken vloer behoudt. Daarnaast een extra essentie op de structuur van het hout legt. Naast deze prachtige bewerking is er in het hout een vellingkant aangebracht. Hiermee wordt het effect van de planken bevorderd. Een warme, bruine kleurtint wat uw woonruimte doet opleven!

De magie van de visgraatvloer

Slechts weinig vloeren hebben zoveel karakter als de eiken vloer op de onderstaande afbeelding. De schoonheid diep van binnen in de eik komt naar boven nadat de eiken visgraatvloer bewerkt is. De bewerking is schuren en polijsten in een kleur die ook wel dark oak word genoemd. Dark oak, het klinkt mysterieus en dat is het ook! De puurheid die naar boven komt nadat de vloer is gepolijst is werkelijk waar fenomenaal. Aan de afstand van de onderringen is te zien dat het hier om Europees hout gaat van een langzaam groeiende eik. De rust in de visgraatvloer is zichtbaar en voelbaar, brengt je terug naar het onbezorgde paradijs van je jeugd. Een paradijs dat een opmerkelijke gelijkenis vertoond, een onbezorgde jeugd & de rust in de visgraatvloer. De rust van de visgraatvloer die je even stil doet staan. 

Visgraat lamelparket Hilversum (dark oak)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten. Hier zijn geen kosten aan verbonden!