Visgraat lamelparket Hilversum, kleur blanc rustiek B

Carl Harleman, een van de belangrijkste architecten van de 18e eeuw. Wij zijn hem dankbaar. Hij heeft ervoor gezorgd dat rustieke vloeren ook pasten in de hedendaagse stijl. De vloer op de onderstaande afbeelding uit de collectie; visgraat lamelparket Hilversum kleur blanc rustiek B. Zou niet zoveel waardering hebben gekregen zonder Carl Harleman. Niet alles hoeft perfect te zijn, stoere gezonde noesten geven juist een groot karakter aan de visgraatvloer & zorgen voor een eigentijdse sfeer. Betreft afwerking zijn er verschillende opties mogelijk, denk aan randafwerking

Een eiken vloer die bij je past

Een eiken vloer die bij je past, hoe doe je dat? Neem nu een rechte plank, hier zijn zo veel verschillende mogelijkheden mee kwa legwerk. Denk aan horizontaal of juist diagonaal. Maar ook een combinatie van horizontaal en verticaal. Ook is er een mogelijkheid om de eiken visgraatvloer te onderbreken met een eigenwijze balk. Zorg er dan wel voor dat deze in een bepaald verband ook weer terug te vinden is verderop in de kamer. Er zijn zeer veel mogelijkheden oom een sobere vloer een eigentijds karakter te geven door te spelen met de ruimte en deze ook te leren waarderen. Niet altijd past het patroon of het formaat perfect in de ruimte, onze vakkundige leggers kunnen u hier dan ook wegwijs in maken en natuurlijk het beste advies in geven.

Visgraat lamelparket Hilversum (blanc rustiek b)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten. Hier zijn geen kosten aan verbonden!