Visgraat lamelparket Hellendoorn

Deze keer mochten onze parketteurs een prachtige visgraat lamelparket vloer leggen in Hellendoorn. De visgraatvloer is de laatste jaren enorm populair, je ziet hem overal terug in woonbladen en magazines. Menig nieuwbouwhuis wordt voorzien van een visgraatvloer. Onze parketteurs hebben dan ook absoluut niet stilgezeten afgelopen tijd. Een visgraatvloer is heel tijdloos en toch heel modern. Vaak kiezen mensen voor een visgraatvloer met een landelijke uitstraling. Een landelijke inrichting wordt helemaal compleet met een visgraat lamelparket vloer! Waar lamelparket precies uit bestaat vertellen we hieronder.

Lamelparket 

Lamelparket bestaat uit lamel planken. Dat betekent dat elke plank is opgebouwd uit een ijzersterke toplaag en een stevige multiplex onderlaag. De kruislings verlijmde lagen hout zorgen voor extra stevigheid. Om deze reden kan lamelparket ook goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De kans op werking onder invloed van temperatuurschommelingen en veranderingen in de luchtvochtigheid is nihil. Perfect dus als je wil genieten van een authentieke visgraatvloer en toch warme voeten wil hebben. Lamelparket wordt door middel van een veer- en groefverbinding aan elkaar verbonden. Dit maakt het leggen een stuk eenvoudiger. Toch raden we het aan om het legwerk door onze professionele parketteurs te laten doen. Alleen dan geven we garantie op het legwerk. Ook weet je zeker dat het dan gewoon goed gebeurt.

Afwerkolie lamelparket

Na het leggen wordt de vloer afgewerkt met een tweecomponenten-olie. Deze olie zorgt voor de gewenste kleur die je zelf uitkiest en een keiharde toplaag die de vloer beschermd tegen vuil en krassen. Deze visgraat lamelparket vloer uit Hellendoorn heeft de kleurolie ‘Begone W01’ gekregen. Warm en licht van kleur.

Ben je op zoek naar een landelijke lamel visgraatvloer of wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op! Of kom naar de showroom om alle opties te bekijken. Onze visgraatspecialisten helpen je graag. De koffie en thee met iets lekkers staat klaar!

Visgraat lamelparket Hellendoorn Visgraat lamelparket Hellendoorn Visgraat lamelparket Hellendoorn

visgraatvloer landelijk visgraatvloeren eiken visgraat

eiken vloer landelijke visgraatvloer landelijke vloeren

visgraat eiken

visgraat lamelparket Hellendoorn