Visgraat lamelparket Hellendoorn

Er zijn veel bekende woonstijlen gecombineerd met visgraat lamelparket. Niet iedereen vindt natuurlijk hetzelfde mooi, maar toch zijn er veel mensen die toch wel een bepaalde woonstijl mooi vinden. Zo heb je een moderne woonstijl, dat is momenteel erg met veel met metalen details, strakke meubelen maar toch lichte kleuren op de muren. Dan hebben we ook een landelijke woonstijl, deze smaak is eigenlijk tijdloos. Steeds meer mensen kiezen voor landelijkheid, hierbij kun je denken aan veel houten details, wat klassiekere meubelen maar toch wel bij de tijd. Bij een landelijke woonstijl kan perfect gekozen worden voor een landelijke lamel visgraat vloer, een vloer die uw ruimte opvult en gemakkelijk gecombineerd kan worden met andere kleuren hout of mooie pastel kleuren. Bent u ook op zoek naar een landelijke lamel visgraat vloer of wilt u er graag meer over weten? Lees dan verder!

Lamelparket 

Een landelijke lamel visgraat vloer bestaat zoals de naam al zegt uit allemaal lamel planken. Deze planken bestaan uit een berken multiplex onderlaag en heeft een eiken toplaag. De lamellen beschikken over een veer- en groefsysteem en kan daardoor gemakkelijk aan elkaar verbonden worden. Lamel visgraat vloeren worden volledig verlijmd op de ondergrond en kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Ideaal als u wilt profiteren van een landelijke lamel visgraat vloer én van vloerverwarming. Als laatst is de vloer optimaal behandeld tegen vlekken en beschadigingen. Dit komt door onze twee componenten olie die speciaal ontworpen is voor houten patroon vloeren!

Afwerkolie lamelparket

De vloer moet natuurlijk afgewerkt worden. Voor de beschermlaag én voor de gewenste kleur. Wij hebben een speciale twee componenten olie. De olie zorgt ervoor dat de toplaag een extra beschermlaag krijgt en hierdoor langer mee gaat. Ook krijgt de vloer de gewenste kleur. De landelijke lamel visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen heeft de kleur: Begone W01. Een mooie, lichte warme kleur.

Bent u op zoek naar een landelijke lamel visgraat vloer of wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op!

visgraat parket visgraat vloer landelijk visgraat vloeren

visgraatvloer landelijk visgraatvloeren eiken visgraat

eiken vloer landelijke visgraatvloer landelijke vloeren

visgraat eiken

visgraat lamelparket Hellendoorn