Visgraat Lamelparket

Een woning is bepalend voor welke visgraatvloer je neemt. Je heb mooie hoge herenhuizen zoals in Amsterdam, Rotterdam, den haag en wat dacht u van het mooie plaatsje Delft. In deze woningen kun je soms prachtige visgraat Lamelparket vloeren vinden die het beeld geven er al jaren lang te liggen.

Toch zijn deze visgraatvloeren met de grootste zorg uitgekozen. Niets is te gek. Wat dacht u van een Visgraatvloer die in de white Wash is gezet en schitterend tegen die hoge wanden van die prachtige herenhuizen. Het straalt een stukje passie voor houten vloeren uit. Prachtige Biezen die tegen de wand worden geplaatst brengt de visgraat vloer naar een nog hoger level. Maar het kan ook zo gebeuren dat een mooi herenhuis of grachtenpand juist een hele donkere vloer heeft. Dan hebben de mensen gekozen voor prachtige stoere meubelen die alles een industriële look geven. Deze mensen durven dan ook de verschillende stijlen met elkaar te mixen om zo tot een prachtig geheel te komen.

Karakter visgraat Lamelparket

Toch hebben niet alle herenhuizen zo’n gedurfde visgraat lamelparket vloer. Ook zijn er mensen die van oude spullen houden en misschien juist een klassiek karakter hebben, ook bij deze interieurs past een prachtige visgraatvloer. Klassieke visgraat lamelparket vloeren hebben juist een hele authentieke uitstraling. Deze authentieke visgraatvloeren worden al honderden jaren gelegd. Door hierbij Biezen en banden te gebruiken wordt juist dat authentieke karakter versterkt wat zo bij herenhuizen geproefd wordt.
Vaak worden deze visgraatvloeren gelegd in een standaard maat van 28 cm volgends het traditionele leg systeem. Maar goed, alles is bespreekbaar en wij kijken puur naar de wensen van de klant en daar proberen wij in mee te denken.

Waar u ook komt in de huizen. Is het Rotterdam, den haag, Amsterdam, Utrecht , overal kunt u mensen van Bebovloeren aan het werk zien om een mooie visgraatvloer te leggen. De mensen komen bij ons door het hele land omdat wij goede service leveren en ook nog eens de goedkoopste van Nederland zijn, wij willen u graag ontzorgen door alles bij u uit handen te nemen zodat u zich kunt concentreren op andere dingen die ook belangrijk zijn, wij zijn begaan met onze visgraat lamelparket vloeren dat we heel graag een goed product willen neer zetten waar u en wij trots op kunnen zijn. U mag er ook op vertrouwen dat als u het in onze handen geeft dat wij volledig zullen zorg dragen voor uw visgraatvloer.

Visgraat lamelparket Elst Visgraat lamelparket Elst Visgraat lamelparket Elst
Visgraat lamelparket Elst Visgraat lamelparket Elst
Visgraat lamelparket Elst
Wist u dat wij een prachtige landelijke en moderne collectie meubelen aanbieden? Klik Hier!
Kloostertafel, Visgraatvloer zwart
Visgraat Lamelparket Elst