Eiken visgraat lamelparket Zwolle.

Een vloer met vele voordelen, die zoekt iedereen! Iedereen heeft zo zijn eigen wensen als het om een vloer gaat. De één wil een PVC vloer, de ander een laminaat vloer, en weer een ander kiest voor een houten vloer. Om het echte, natuurlijke effect te behouden, is een houten vloer echt een aanrader. Met een houten vloer kun je enorm veel kanten op. Je kunt bijvoorbeeld er voor kiezen om de vloer recht te leggen, dit is eigenlijk de standaard manier om de vloer te plaatsen. Ook kun je er voor kiezen om de vloer te laten leggen in een patroon. Zoals de eiken visgraat lamelparket vloer van de bijgaande afbeeldingen.

Visgraat lamelparket.

Deze eiken visgraat lamelparket, ook wel multiplank genoemd, bestaat zoals de benaming al weergeeft uit eikenhout en berkenmultiplex. De combinatie van een multiplex onderkant en een eiken toplaag heet een multiplank. Een multiplank beschikt ook over een veer en een groef. Die ben je nodig om de multiplanken aan elkaar te kunnen bevestigen. Ook wordt de gehele vloer vast verlijmd op de ondervloer. Ook is deze vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Dus ook vloerverwarming is geen enkel probleem. Onze parketteurs kunnen bij u een schitterende, eiken visgraat vloer multiplank plaatsen. Voor de echte doe-het-zelf’er is dit de ultieme uitdagen. Bij ons kan het allemaal, zonder problemen! Kom naar onze groothandel en laat u alles uitleggen over een eiken visgraat multiplank vloer!

Fabriek.

Onze Fabriek is te vinden in Vriezenveen. In onze fabriek hebben we een showroom waar u alle mogelijkheden kunt zien wat patroonvloeren betreft. Hier hebben wij verschillende showmodellen om u de beste indruk te geven over wat alle mogelijkheden zijn. Ook hebben wij verschillende visgraat specialisten die u volledig kunnen informeren en al uw wensen kunnen verwerken in uw visgraat vloer. Ook hebben wij heerlijke koffie, thee, vers belegde broodjes, broodjes hotdog en nog veel meer, en dat allemaal gratis voor iedereen!

 

Wanneer komt u een eiken visgraat multiplank vloer uit zoeken in onze fabriek?

Visgraat Lamelparket Eiken Zwolle Visgraat Lamelparket Eiken Zwolle Visgraat Lamelparket Eiken Zwolle

Visgraat Lamelparket Eiken Zwolle

www.visgraatvloer.com